Ήταν μεγάλη μας χαρά και ιδιαίτερη τιμή η επίσκεψη για ολιγοήμερες διακοπές στην πόλη των Χανίων  των μελών του Εθνικού Τμήματος Ισπανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και συγκεκριμένα της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Μπιλμπάο, Miss Garbine Sarasola και Mr  José Acuna!

Την υποδοχή και σύντομη ξενάγησή τους στα γραφεία της Τοπική Διοίκησης έκανε με ιδιαίτερη  χαρά ο πρόεδρος Γιάννης Περράκης και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Λογαρίδου Σοφία.

Τους ενημέρωσαν ότι η επίσκεψή τους συμπίπτει με την ολοκλήρωση του έργου μετασκευής του πρώην Αστυνομικού Σταθμού Στερνών Χανίων σε ξενώνα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών!

Μέσα σε εγκάρδιο και συναδελφικό κλίμα ανταλλάχθηκαν απόψεις και ιδέες για τα πλαίσια λειτουργίας των Τοπικών Διοικήσεων των Πόλεων Χανίων – Μπιλμπάο, και πιθανές μελλοντικές τους συνεργασίες.

Οι φιλοξενούμενοι εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα, την Κρήτη την ιστορία της και ιδιαίτερα την πόλη των Χανίων όπου και διέμειναν.

Με την σειρά τους συνεχάρησαν την τοπική διοίκησης της ΙΡΑ Χανίων για την επιτυχία παραχώρησης από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας του οικήματος του πρώην Αστυνομικού Σταθμού Στερνών για τη δημιουργία ξενώνα φιλοξενίας της ΙΡΑ Χανίων και ευχήθηκαν καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες στο δύσκολο έργο τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook