Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηρακλείου ζητάει να παρθούν άμεσα αποφάσεις για την σχετική εγκύκλιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Μετά από διαδοχικές επισκέψεις – συναντήσεις στο Υπουργείο Τουρισμού τόσο από την Διοίκηση της ΠΟΕΕΤ όσο και από τη Διοίκηση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου και μετά από τη σχετική ψήφιση στην Βουλή στις 5/08/2019 σχετικά με τη χρηματοδότηση υλοποίησης τμημάτων Μετεκπαίδευσης στο νομό μας, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση, στα μέσα Οκτωβρίου 2019 να διαπιστώνουμε ότι δεν έχει δημοσιοποιηθεί η σχετική εγκύκλιος που θα καθορίσει το πλαίσιο λειτουργίας των τμημάτων μετεκπαίδευσης τουριστικών επαγγελμάτων.

Δεδομένου ότι η τουριστική περίοδος σιγά σιγά ολοκληρώνεται και οι  συνάδελφοι απολύονται από τα ξενοδοχεία και καθώς όπως όλοι γνωρίζουμε η ερχόμενη τουριστική περίοδος θα αρχίσει στις αρχές  Απριλίου και δεδομένου ότι το σχετικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα διαρκεί περίπου 4-5 μήνες αντιλαμβάνεται εύκολα ο καθένας ότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν δραματικά!!!

Σαν Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου ανησυχούμε και σας εκφράζουμε την ανησυχία μας αυτή καλώντας τα αρμόδια Υπουργεία και τους υπευθύνους ακριβώς για τους παραπάνω λόγους όπως άμεσα πλέον κοινοποιήσουν τη σχετική εγκύκλιο προκειμένου να τρέξουν οι διαδικασίες υλοποίησης του προγράμματος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook