Την Τρίτη 22 Οκτωβρίου στον Άγιο Νικόλαο

Η Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας λόγω εφαρμογής από 11-06-2019 του νέου Ποινικού Κώδικα με το Ν. 4619 / ΦΕΚ 95Α και του νέου Κώδικα Ποινικής Δικονομίας Ν. 4620 / ΦΕΚ 96Α, ανέλαβε την πρωτοβουλία να διοργανώσει ημερίδα επιμόρφωσης των μελών του σωματείου  και των Ανακριτικών Υπαλλήλων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου για τις αλλαγές που έχουν επέλθει από την εφαρμογή των νέων Νομοθετημάτων αλλά και ανάλυσης των επιμέρους άρθρων που απασχολούν σε καθημερινή βάση τους αστυνομικούς.

Η εν λόγω ημερίδα με θέμα «Τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας» προγραμματίστηκε για την ερχόμενη Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 09:00΄ στο συνεδριακό χώρο του Ξενοδοχείου MIRA MARE στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου.

Ομιλητές της ημερίδας έχουν ορισθεί ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λασιθίου κ. Αθανάσιος Γαλήνας και ο νομικός εκπρόσωπος της Ένωσής μας κ. Γεώργιος Κοκοσάλης.

Η συγκεκριμένη επιμορφωτική ημερίδα κρίνεται την παρούσα χρονική στιγμή αναγκαία για τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., η οποία αναμφίβολα θα προσδώσει σημαντικά οφέλη και γνώσεις κατά την εκτέλεση του καθήκοντος και ως εκ τούτου έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από την Ένωση και στις υπόλοιπες Αστυνομικές Διευθύνσεις της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

Για το λόγο αυτό καλούνται όλα τα μέλη της Ένωσης αλλά και οποιοσδήποτε Ανακριτικός Υπάλληλος επιθυμεί, να παραστεί προκειμένου να παρακολουθήσει αυτήν την τόσο χρήσιμη ενημερωτική Ημερίδα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook