Ήταν μια βραδιά με πολύ κέφι, εκπλήξεις και υπέροχα δώρα!

Η επιτυχημένη πορεία της CANDIA στα Χανιά, επισφραγίστηκε με μια όμορφη γιορτή για τα 10 χρόνια λειτουργίας του καταστήματος, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, στην οδό Αποκορώνου 64 στο κέντρο της πόλης.

Ο στολισμός, η μουσική, και η εορταστική ατμόσφαιρα προκάλεσαν θετικές εντυπώσεις και οι επισκέπτες απόλαυσαν μια ιδιαίτερη «μεσογειακή βραδιά».

Συμπληρώνοντας μια δεκαετία άψογης παρουσίας στην πόλη, η CANDIA προχώρησε στην ανακαίνιση του εξειδικευμένου καταστήματος με μια ολοκληρωμένη έκθεση από στρώματα, κρεβάτια και προϊόντα ύπνου. Για να προσφέρει ακόμα περισσότερα στους απαιτητικούς πελάτες της!

Το κατάστημα σχεδιάστηκε σύμφωνα με τα πρότυπα των νέων βραβευμένων concept stores της Candia. Το design, η διακόσμηση και η αρχιτεκτονική του καταστήματος προσαρμόστηκε έτσι ώστε να εξυπηρετήσει τη φιλοσοφία «Wake up in the Mediterranean», ώστε οι πελάτες να ζουν μια ξεχωριστή μεσογειακή εμπειρία.

Πρόκειται για ένα χώρο φωτεινό, λειτουργικό, και επιβλητικό χάρη στα ιδιαίτερα “Bedroom furniture” που δεσπόζουν στον εσωτερικό χώρο.

Πολλά τα δώρα και οι εκπλήξεις, πολλοί και οι νικητές

Φίλοι, συνεργάτες, αλλά και πελάτες που εμπιστεύονται το όνομα CANDIA έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση και τίμησαν το κατάστημα με την παρουσία τους. Πολλοί ήταν μάλιστα και όσοι θέλησαν να γνωρίσουν καλύτερα την εταιρεία και οι οποίοι σίγουρα έμειναν ενθουσιασμένοι από τα προϊόντα και τις τιμές. Είχαν προηγηθεί 2 εβδομάδες, με απίστευτες εκπτώσεις που έφταναν έως και το 50%.

Παρακάτω θα δείτε τα ονόματα των τυχερών της κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα, τη βραδιά της εκδήλωσης.

  • ΕΝΑ (1) ΚΡΕΒΑΤΙ ΔΙΠΛΟ FRAME ΜΕ ΣΤΡΩΜΑ HYPNOS ΑΞΙΑΣ 1.500€

Φυντριλάκη Ε.

  • ΕΝΑ (1) ΣΤΡΩΜΑ ΔΙΠΛΟ  TERRA ΑΞΙΑΣ 1.770€

Παπαδόπουλος Ν.

  • ΕΝΑ (1) ΣΤΡΩΜΑ ΔΙΠΛΟ  VIVE ΑΞΙΑΣ 1.420€

Δασκαλάκης Μ.

  • ΕΝΝΙΑ (9) ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΩΝ 150€ (ΔΕΝ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ)

Κοτσιφάκη Μ.
Μπιτσάκη Ο.
Αθηνά Χ.
Μαραγκουδάκης Γ.
Μαυρεδάκη Π.
Παπαδάκης Κ.
Πατρικάκης Μ.
Παντελάκη Γ.
Ανδρουλάκη Β.

  • ΕΝΝΙΑ (9) ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΩΝ 75€ (ΔΕΝ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ)

Παπαδάκη Σ.
Γιαννουδάκη Σ.
Αντωνακάκη Ι.
Ζερβουδάκης Κ.
Μανουδάκη Ε.
Λαδάκης Μ.
Μαρεντάκης Μ.
Περάκης Γ.
Αντωνάκης Γ.

Καθώς και πολλά αλλά μικρότερα δώρα και επιπλέον εκπτώσεις.

Το κατάστημα CANDIA στα Χανιά, αλλά και πλέον στο Ρέθυμνο, συνεχίζουν με την ίδια προσήλωση ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες του σύγχρονου σπιτιού και της επιχείρησης. Για να κάνουν τη ζωή μας πιο άνετη και ομορφότερη!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook