Ο Γιώργος Γεροντιδάκης ο οποίος υποδύεται τον «Μελέτη» στις «Άγριες Μέλισσες», είναι σίγουρα ένας από τους πιο κακούς χαρακτήρες της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1.

Αντιμέτωπος με την οργή του κόσμου ο «Μελέτης» λόγω του «Γιάννου»!

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο ηθοποιός Γιώργος Γεροντιδάκης, ο οποίος υποδύεται τον μισητό χαρακτήρα της αγαπημένης σειράς.

«Προχθές ήμουν στο Σύνταγμα με τον Ιωάννη Αθανασόπουλο, τον «Γιάννο» από τις «Άγριες Μέλισσες», και ήταν δύο κυρίες και μου λένε: “Σε μισώ! Σε μισώ! Σε μισώ!” Λέω: “Έίναι ρόλος, καταλαβαίνετε”» διηγήθηκε o ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή του Star «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Στη συνέχεια μίλησε για τα επόμενα επεισόδια της σειράς και αποκάλυψε:

«Θα έκανα ή τον ρόλο του Μελέτη ή του Κωνσταντή. Κανείς δεν είναι αμιγώς καλός ή κακός, όλοι έχουν κίνητρα. Υπάρχουν πολλές ανατροπές που θα ακολουθήσουν και θα κάνουν τα στρατόπεδα να αλλάξουν. Ελπίζω τότε να είμαι στο καλό στρατόπεδο και να μη με λιθοβολήσουν στον δρόμο» ανέφερε γελώντας.

Nα σημειωθεί ότι η πρώτη δουλειά του Γιώργου Γεροντιδάκη ήταν στην κινηματογραφική ταινία «Peppermint», σε ηλικία μόλις 10 ετών.

Έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, όπως «Εφτά θανάσιμες πεθερές», «L.Α.Ρ.D.», «Βέρα στο δεξί», «Απόσταση αναπνοής», «Τα φτερά του έρωτα».

gossiptv.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook