Ο Πλατανιάς είναι έτοιμος για το σπουδαίο παιχνίδι της Κυριακής (17/11, 14:45) με τον Απόλλωνα Σμύρνης, μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του το Σάββατο (16/11).

Στη διάθεση του Γιάννη Τάτση βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές, με εξαίρεση τον Μάικιτς, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

ΕΠΙΣΠΟΡΑ ΣΤΟ ΜΑΛΕΜΕ

Οι εργασίες αναβάθμισης του προπονητικού κέντρου των “ερυθρόλευκων” συνεχίζονται, αφού μετά την επισπορά στο δεύτερο γήπεδο του Μάλεμε ακολούθησε η ίδια διαδικασία και στο κεντρικό.

Η ενημέρωση του Πλατανιά έχει ως εξής:

@ Μπροστά μας έχουμε ακόμα μια πρόκληση στο φετινό «μαραθώνιο» της Super League 2, καθώς η ομάδα μας υποδέχεται αύριο τον Απόλλωνα Σμύρνης στην 5η στροφή του πρωταθλήματος.

@ Η προετοιμασία του Πλατανιά Χανίων ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, με τον κ.Γιάννη Τάτση, να δίνει στη σημερινή προπόνηση έμφαση στις ασκήσεις ενεργοποίησης.

@ Συμμετείχαν κανονικά όλοι οι παίκτες, με εξαίρεση τον Μάικιτς που ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα.

@ Όπως σε κάθε εντός έδρας αγώνα, οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά Χανίων, θα συγκεντρωθούν στις εγκαταστάσεις του Μάλεμε το μεσημέρι και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή.

@ Οι εργασίες αναβάθμισης του προπονητικού μας κέντρου συνεχίζονται. Επειτα από την επισπορά στο δεύτερο γήπεδο του Μάλεμε του οποίου ο αγωνιστικός χώρος έγινε πλέον… χαλί, πραγματοποιήθηκε επισπορά και στο κεντρικό γήπεδο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook