Ο δήμος επιχειρεί να κλείσει την αφετηρία του αστικού ΚΤΕΛ δίπλα στην Εθνική Τράπεζα Χανίων στην πλ. Σοφοκλή Βενιζέλου, χωρίς να έχει βρεθεί ακόμα ο νέος χώρος που θα αποτελεί την αφετηρία

Η πρόθεση του δήμου Χανίων να απομακρύνει δίπλα από την Εθνική Τράπεζας Χανίων την αφετηρία λεωφορείων που υπάρχει στο σημείο, προσκρούει στις αντιδράσεις του Αστικού ΚΤΕΛ που διαμαρτύρεται καθώς δεν έχει βρεθεί προς το παρόν εναλλακτικός χώρος τον οποίο τα λεωφορεία θα χρησιμοποιούν ως αφετηρία για τα δρομολόγιά τους εντός της πόλης.

Όπως είπε στο Flashnews.gr o Πρόεδρος του Δ.Σ. του Αστικού ΚΤΕΛ, Γιάννης Καρτάκης, ο δήμος θέλει να κλείσει τις εσοχές που υπάρχουν στο πεζοδρόμιο για να σταθμεύουν τα λεωφορεία χωρίς να μας έχει πει ακόμα πού θα είναι η νέα αφετηρία για τα λεωφορεία. Η αφετηρία αυτή εξυπηρετεί όλους τους πολίτες που θέλουν να μετακινηθούν προς Χαλέπα, Πολυτεχνείο, Σόδι, Κουμπελή. Το ίδιο θέλουν να κάνουν και με την αφετηρία των λεωφορείων που πηγαίνουν προς Σούδα, η οποία βρίσκεται στην πλατεία της δημοτικής αγοράς, στη θέση που είναι γνωστή ως “Εικόνες”.

Το πρωί ο εργολάβος πήγε στο σημείο, μετέφερε κάποια εργαλεία σύμφωνα με τον κ. Καρτάκη και στη συνέχεια έφυγε. Μάλιστα, όπως ο ίδιος ανέφερε το απόγευμα μέλη του Δ.Σ. του Αστικού ΚΤΕΛ θα παρευρεθούν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Χανίων, για να ζητήσουν να συζητηθεί το θέμα έστω και εκτός ημερησίας διάταξης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook