Στη συνάντηση προβλήθηκαν τα προβλήματα του Μελισσοκομικού Συλλόγου επικεντρώνοντας στο ζήτημα της νοθείας του μελιού το οποίο προκαλεί δυσφήμιση του προϊόντος και παραπλάνηση των καταναλωτών.

Σήμερα Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νικόλαου Καλογερή με τον Προέδρο κ. Θεόδωρο Βίγλη, τον Αντιπρόεδρο κ. Βαγγέλη Ντερμανάκη και τον Γραμματέα κ.  Μιχάλη Μπλεμπλιδάκη του Μελισσοκομικού Συλλόγου Χανίων, παρουσία της Δ/ντριας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Μ. Μυλωνάκη και του υπεύθυνου Μελισσοκομίας κ. Κ. Παπαδάκη.

Στη συνάντηση προβλήθηκαν τα προβλήματα του Συλλόγου επικεντρώνοντας στο ζήτημα της νοθείας του μελιού το οποίο προκαλεί δυσφήμιση του προϊόντος και παραπλάνηση των καταναλωτών. Συμφωνήθηκε να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι στην αγορά προκειμένου να διαφυλαχθεί η ποιότητα του προϊόντος. Κύριος στόχος, σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη, πρέπει να είναι η ανάδειξη και η προστασία του κρητικού μελιού το οποίο είναι μοναδικό σε άρωμα και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά.