Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019, στο ΚΑΜ, ώρα 21.00

Ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ συνεχίζοντας την επιτυχημένη πολυετή συνεργασία με τον Όμιλο Αντέννα, παρουσιάζουν στο κοινό των Χανίων μια θεατρική παράσταση του έργου του Ουίλιαμ Σαίξπηρ «Αντώνιος και Κλεοπάτρα», από το βραβευμένο πρόγραμμα θεατρικών μεταδόσεων NT Live του National Theatre of London.

Στην παράσταση του National Theatre, ο Ralph Fiennes και η Sophie Okonedo παίζουν το περίφημο μοιραίο ζευγάρι του Σαίξπηρ σε μια μεγάλη τραγωδία πολιτικής, πάθους και εξουσίας.

Ο Καίσαρας και οι δολοφόνοι του είναι νεκροί. Ο στρατηγός Μάρκος Αντώνιος τώρα κυβερνάει μαζί με τους συντρόφους του υπερασπιστές της Ρώμης. Αλλά στο περιθώριο του πολέμου που μαστίζει την αυτοκρατορία η αιγύπτια βασίλισσα Κλεοπάτρα και ο Μάρκος Αντώνιος έχουν ερωτευθεί παράφορα.

Σε μια τραγική μάχη ανάμεσα στην αφοσίωση και το καθήκον, το τυφλό πάθος θα γίνει ο καταλύτης για τον πόλεμο.

Ο σκηνοθέτης Simon Godwin επιστρέφει στις οθόνες του National Theatre Live με αυτή την πολυαναμενόμενη παραγωγή, μετά από τις προηγούμενες παραστάσεις της «Δωδέκατης Νύχτας», του «Άνθρωπος και Υπεράνθρωπος» και του «The Beaux’ Stratagem».

«Αντώνιος και Κλεοπάτρα» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ
Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019, στο ΚΑΜ, ώρα 21.00

Με Ελληνικούς Υπότιτλους
Γενική Είσοδος: 12€
Παιδιά έως 12 ετών, Φοιτητικό, Ανέργων, Ομαδικό άνω των 20 ατόμων: 10€

Με αφετηρία τις ακτές του Τάμεση, το National Theatre of London πάντα πρωτοπόρο, αποτελεί την πηγή έμπνευσης των σύγχρονων θεατρικών παραγωγών παγκοσμίως. Έχοντας μια παραγωγή 25 νέων θεατρικών παραστάσεων ετησίως, το National Theatre αποτελεί έναν από τους σύγχρονους ναούς της θεατρικής τέχνης.

Μέσα από το πρόγραμμα “NT Live”, που ξεκίνησε πειραματικά το 2009, το National Theatre φθάνει πλέον σε πάνω από 2.000 αίθουσες παγκοσμίως και δίνει την δυνατότητα στους φανατικούς θεατές του σε όλο τον κόσμο να απολαύσουν, από την αίθουσα του κοντινότερου κινηματογράφου τους, τις στιγμές θεατρικού μεγαλείου που δημιουργεί αυτός ο εμβληματικός θεατρικός οργανισμός καινοτομώντας σε κάθε νέα παραγωγή του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook