Ενας παγκοσμίου φήμης αθλητής του ju jitsu βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Πολεμικών Τεχνών Ακρωτηρίου.

Ο λόγος για τον Dmitriy Beschenetz, 6 φορές παγκόσμιο και 7 φορές πανευρωπαϊκό πρωταθλητή, ο οποίος συμμετείχε στο σεμινάριο διάρκειας 5 ημερών. 

Σύμφωνα με τον προπονητή της Ακαδημίας Γιώργο Γεωργουσάκη το εν λόγω σεμινάριο διάρκειας 5 ημερών ήταν από τα πιο εποικοδομητικά που έχουν γίνει ποτέ και είχε σαν κύριο στοιχείο του την σωστή αγωνιστική προετοιμασία των αθλητών ενόψει των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο.

Ο Dmitriy Beschenetz συγκαταλέγεται στην elite του ju jitsu σε παγκόσμιο επίπεδο, και είναι σταθερά το νο1 στην κατηγορία του παγκοσμίως, σύμφωνα με την επίσημη πλατφόρμα της παγκόσμιας ομοσπονδίας ju jitsu JJIF, sportdata.org

Εκ μέρους της Ακαδημίας, συμπληρώνει ο Γεωργουσάκης: θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους: Anek Lines- Bluestar Ferries, Markogiannakis photo©, Pizza Bella, Ραχάτι, Sissy Village, Pc Tech Malandrakis bros, Lucky cafè, lucky market για την πολύτιμη βοήθεια που παρείχαν ώστε να μπορέσει να διεξαχθεί το σεμινάριο με επιτυχία.
Σε κάθε περίπτωση, οφείλουμε να πούμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ακαδημία Μαχητικών τεχνών Ηρακλείου Αθλόπολις και στον προπονητή της Ζαϊμάκη Γιώργο για την συμμετοχή τους στο σεμινάριο, και για την συνεχή και αδιάλειπτη στήριξή τους στα αθλητικά δρώμενα της ακαδημίας μας.
Αξίζει δε να σημειωθεί οτί το σεμινάριο είχε και φιλανθρωπική χροιά, καθότι ο Παγκόσμιος πρωταθλητής υπέγραψε το backpack number του και το t shirt της εθνικής ομάδας και τα δώρισε στον φιλανθρωπικό οργανισμό Charity idols, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για παιδιά τα οποία τα έχουν ανάγκη.

 

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook