Αλλάζει ο ναός στον οποίο θα τελεστεί η χειροτονία και επιλέγεται πιο ευρύχωρος ναός λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που είχε εκδηλωθεί από πιστούς

Η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου ενημερώνει τους ενδιαφερομένους οι οποίοι πρόκειται να μεταβούν στην Κωνσταντινούπολη για την εις Επίσκοπον χειροτονίαν του εψηφισμένου Επισκόπου Δορυλαίου κ.κ. Δαμασκηνού, ότι λόγω της αθρόας και συγκινητικής συμμετοχής, το μυστήριο της χειροτονίας θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Παμεγγίστων Ταξιαρχών Μεγάλου Ρεύματος υπό του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου λόγω της ευρυχωρίας του αντί του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Νιχωρίου όπως αρχικώς είχε προγραμματιστεί.

Για όσους επιθυμούν να μετάσχουν στην χαρά του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου και δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή μπορούν να απευθυνθούν στα ταξιδιωτικά γραφεία IO TOURS (κ. Αλέξης Παπαμιχελάκης, τηλ. 6973350321) και Kalamaki Travel (κ. Εμμανουήλ Δεσποτάκης, τηλ. 6972707290) ή στο τηλέφωνον 6972694134 (π. Εμμανουήλ Χατζηδάκης) που θα πραγματοποιήσει την εκδρομή οδικώς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook