Ο Πλατανιάς ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη ρεβάνς Κυπέλλου (04/12, 15:00) με τον Αστέρα Τρίπολης, με προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του “Θ. Κολοκοτρώνης”.

Εκτός του Λεωνιδόπουλου ο Γιάννης Τάτσης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες και του Ρουσσάκη, που αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από το ματς στα Ιωάννινα. 

Η ενημέρωση του Πλατανιά έχει ως εξής:

Ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του Αστέρα η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή αναμέτρηση του Κυπέλλου.

Στο πρόγραμμα δόθηκε έμφαση στην ενεργοποίηση και στην επιθετική τακτική. Ο τεχνικός του Πλατανιά, κ.Γιάννης Τάτσης δεν μπορεί να υπολογίζει ενόψει του αυριανού αγώνα και στον Ρουσσάκη, που αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από τον αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί με την επιστροφή της αποστολής στα Χανιά.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Παναγροτικό Αγ. Σπυρίδωνα, για την παραχώρηση του γηπέδου του προκειμένου να πραγματοποιήσει η ομάδα μας τις προπονήσεις της κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Φιλιππιάδα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook