Κατακλύστηκε από κόσμο η πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

Παρουσία πλήθους κόσμου που κατέκλυσε την πλατεία Δημοτικής Αγοράς πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το απόγευμα από τον Δήμο Χανίων, η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον Δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημαδηράκη σήμανε και επίσημα την έναρξη των επίσημων εορταστικών εκδηλώσεων στην πόλη.

Η γιορτή ξεκίνησε με την φιλαρμονική του Δήμου Χανίων, ενώ την ίδια ώρα σπουδαστές του Δημόσιου ΙΕΚ Χανίων κερνούσαν τους παρευρισκόμενους ή έβαφαν τα πρόσωπα και έκαναν περίτεχνα χτενίσματα.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ιωάννης Γιαννακάκης καλωσόρισε όλους και αναφέρθηκε στις επρταστικές εκδηλώσεις που ΄πεχει προγραμματίσει ο Δήμος.

Το κουμπί για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρο πάτησε ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης αφού πρώτα καλοσόρισε όλους που είχαν κατακλύσει την πλατεία της δημοτικής αγοράς.

Σε σύντομο χαιρετισμό του ο κ Σημανδηράκης αφού ευχήθηκε προς όλους χρόνια πολλά αναφέρθηκε στην αξία της κοινής προσπάθειας τονίζοντας ότι το εορταστικό πρόγραμμα του δήμου οργανώνεται σε συνεργασία με πολλές συλλογικότητες και φορείς.

« Η εορταστική περίοδος είναι μια περίοδος στην οποία μπορούμε όλοι μαζί να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Τι μπορούμε να κάνουμε για την πόλη, για τους συνανθρώπους μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Φέτος επίκεντρο των εκδηλώσεων θα είναι το πάρκο Ειρήνης και Φιλίας με την Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη η οποία θα ανοίξει τις πύλες της στις 17 Δεκεμβρίου και θα λειτουργεί μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2020, καθημερινά απο τις 10:00 μέχρτις τις 23:00

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook