Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων για το Κύπελλο Ελλάδας ο Πλατανιάς προετοιμάζεται για την επιστροφή στις νίκες απέναντι στην Κέρκυρα (08/12).

Στα αξιοσημείωτα της προπόνησης της Παρασκευής (06/12) η συμμετοχή των Παχή και Μαθιουλάκη από την ομάδα Κ16. Εκτός έμειναν οι Ρουσσάκης και Νίλι, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Η ενημέρωση του Πλατανιά έχει ως εξής:

Εχοντας πλέον γυρίσει στη βάση της έπειτα από απουσία σχεδόν μιας εβδομάδας, η ομάδα μας στρέφει την προσοχή της στον σημαντικό αγώνα της Κυριακής με την Κέρκυρα στα Περιβόλια.

Στόχος, βέβαια, δεν είναι άλλος από το να επιστρέψει ο Πλατανιάς Χανίων στα θετικά αποτελέσματα, έχοντας ως οδηγό την εμφάνιση της Τετάρτης με τον Αστέρα στην Τρίπολη για το Κύπελλο.

Η σημερινή προπόνηση ήταν μέτριας έντασης, καθώς οι παίκτες μας προέρχονταν από το μεγάλο ταξίδι, αλλά και έναν αγώνα 120 λεπτών, ενώ ακολουθεί νέα αναμέτρηση σε 48 ώρες και στο μεγαλύτερο μέρος δόθηκε έμφαση στην τεχνικοτακτική.

Εκτός προγράμματος, έμειναν οι Ρουσσάκης και Νίλι που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών από τα τελευταία παιχνίδια και η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί στην αυριανή προπόνηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα της πρώτης ομάδας ακολούθησαν την Πέμπτη δύο παίκτες από την Κ16, οι Μιχάλης Παχής και Γιάννης Μαθιουλάκης, ενώ άμεσα το ίδιο αναμένεται να συμβεί με όλους τους παίκτες της Κ16.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook