“Ο Άγιος Βασίλης στη Χώρα του Ποτέ”… Ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο χωριό στα Χανιά, που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλοι μπαίνουν σε εορταστικούς ρυθμούς. Φέτος, μετά από χρόνια υποτονικότητας, για πρώτη φορά διοργανώνεται στα Χάνια ένα ξεχωριστό και μοναδικό στο είδος του Χριστουγεννιάτικο event.  Και μάλιστα στο κέντρο των Χανιών στον εσωτερικό χώρο του Εθνικού Σταδίου Χανίων.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή γιορτινή-πολυμορφική διοργάνωση που παρόμοια δεν έχει ξαναγίνει στην πόλη μας. Πρόκειται για ένα όμορφο θεματικό πάρκο με θέμα «Ο Άγιος Βασίλης στη Χώρα του Ποτέ».

Ας πάρουμε μια ιδέα για το τι θα δούμε…

Από τις 15/12/2019 έως και 02/01/2020, μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια σειρά από εορταστικές δράσεις και εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν:

Άναμμα Χριστουγεννιάτικου δέντρου, αναπαράσταση φάτνης  μεγάλων διαστάσεων (30-40 τ.μ.), θεματικό χωριό Αγίου Βασίλη, περίπτερα με είδη δώρων, παιχνίδια, φαγητό και φυσικά παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους  (καρουζέλ, κλόουν, παραστάσεις τσίρκου, φιγούρες, παιδότοπος, τρενάκια πειρατικό καράβι, φουσκωτά, Cinema 9D). Και άλλα πολλά ΔΩΡΕΑΝ για τους μικρούς μας φίλους!

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα πλαισιώνεται καθημερινά με επωνύμους και καταξιωμένους καλλιτέχνες και συγκροτήματα. 18 ημέρες με ξεχωριστό παλμό για να διασκεδάσουμε όλοι! Ενώ στην παρουσίαση των εκδηλώσεων θα είναι η γνωστή και αγαπητή σε όλους ραδιοφωνική παραγωγός Αριστέα Καλογρίδη.

Μείνετε συντονισμένοι για τα πιο αξέχαστα Χριστούγεννα!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook