Την Τετάρτη (18/12) 09:00π.μ  στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων.
 
Η  εκλογοαπολογιστική συνέλευση και οι εκλογές της ΕΛΜΕ Χανίων για την ανάδειξη  του ΔΣ και της ΕΕ καθώς και αντιπροσώπων για το νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ ν. Χανίων  θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 18/12/2019. Υπενθυμίζουμε ότι  για τη διαδικασία αυτή προβλέπεται συνδικαλιστική άδεια. Είναι αναφαίρετο δικαίωμά μας η συμμετοχή στη συνέλευση αλλά ταυτόχρονα ηθική, συναδελφική και πολιτική  μας υποχρέωση.
 
Δικαίωμα ψήφου έχουν τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της ΕΛΜΕ για το έτος 2018-2019. Πλήρη συνδικαλιστικά δικαιώματα, έχουν επίσης, και οι αναπληρωτές και οι ωρομίσθιοι. Στις διαδικασίες μπορούν να συμμετάσχουν οι συνάδελφοι που υπηρετούν οργανικά ή με απόσπαση στα σχολεία ευθύνης της ΕΛΜΕ, μόνιμοι, αναπληρωτές και ωρομίσθιοι γενικής εκπ/σης και Ειδ. Αγωγής. Σε κάθε περίπτωση  η  οικονομική τακτοποίηση μπορεί να γίνει και την ημέρα της ΓΣ και των εκλογών.
 
Στην περίπτωση των αποσπασμένων συναδέλφων θα πρέπει να προσκομιστεί στην Ε.Λ.Μ.Ε. Χανίων βεβαίωση καταβολής της εισφοράς από την Ε.Λ.Μ.Ε. που ανήκουν. Στην περίπτωση που δεν έχει καταβληθεί η συνδρομή στην Ε.Λ.Μ.Ε. οργανικής θέσης, καταβάλλεται στην Ε.Λ.Μ.Ε. Χανίων. Η συνδρομή για τους συναδέλφους αναπληρωτές και ωρομίσθιους είναι 5€. Οι συνάδελφοι που συμμετείχαν στις εκλογές για τους αντιπροσώπους στο 19ο συνέδριο της ΟΛΜΕ τον Ιούνιο 2019 έχουν πληρώσει τη συνδρομή τους. Όσοι συνάδελφοι αναπληρωτές συμμετείχαν του Ιουνίου 2019 σε κάποια άλλη Ε.Λ.Μ.Ε. στην οποία πλήρωσαν αντίστοιχη συνδρομή, θα πρέπει να προσκομίσουν κάποια βεβαίωση ότι είχαν καταβάλει τη συνδρομή τους. Εναλλακτικά και για λόγους διευκόλυνσης, τόσο των αποσπασμένων συναδέλφων από άλλο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. όσο και των αναπληρωτών, που έχουν καταβάλλει τη συνδρομή τους σε κάποια άλλη Ε.Λ.Μ.Ε., υπάρχει η δυνατότητα να σταλεί η βεβαίωση ηλεκτρονικά μέσω mail στην Ε.Λ.Μ.Ε Χανίων ([email protected]) από την Ε.Λ.Μ.Ε. στην οποία είχε καταβληθεί η συνδρομή μετά από αίτηση τους.
 
Επίσης, θα υπάρχει η κάρτα της ΟΛΜΕ  για όσους συναδέλφους δεν την έχουν παραλάβει (χρειάζεται μία φωτογραφία) .
Στις εκλογές απαιτείται η αστυνομική ταυτότητα !
 
Υπενθυμίζουμε ότι η καταληκτική  ημερομηνία κατάθεσης ψηφοδελτίων (ΔΣ, ΕΕ, ΑΔΕΔΥ) είναι η Παρασκευή  13/12/2019 έως 19:00. Η κατάθεση των υποψηφιοτήτων (ψηφοδέλτιο, ή μεμονωμένος υποψήφιος) μπορεί να γίνει είτε δια ζώσης (υποχρεωτικά σε ηλεκτρονική και προαιρετικά σε έντυπη μορφή) στα γραφεία της ΕΛΜΕ κατά τη διάρκεια κάποιας τακτικής συνέλευσης του ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων ή την Παρασκευή 13/12 από τις 18:00 έως τις 19:00, είτε να αποσταλούν ηλεκτρονικά σε συνημμένο αρχείο στο mail της ΕΛΜΕ [email protected] στην ίδια προθεσμία (Παρασκευή 13/12, έως 19:00). Η ηλεκτρονική μορφή πρέπει να είναι αρχείο τύπου doc ώστε να μπορεί να γίνει η κατάλληλη επεξεργασία.
 
Να τονίσουμε ότι απαιτείται η φυσική παρουσία κάποιου αντιπροσώπου του ψηφοδελτίου ο οποίος θα επιβεβαιώσει την ορθότητα των στοιχείων των υποψηφίων που αναγράφονται στο ψηφοδέλτιο. Αυτό μπορεί να γίνει ταυτόχρονα με την κατάθεση ή κατά τη διάρκεια κάποιας τακτικής συνέλευσης του ΔΣ της ΕΛΜΕ ή την Παρασκευή 13/12,  έως 19:00
 
Τα ψηφοδέλτια θα πρέπει να είναι ασπρόμαυρα, σε διαστάσεις 14×30, να έχουν ευκρινή τον λογότυπο της παράταξης και να αναφέρουν Επώνυμο Όνομα και πατρώνυμο υποψηφίων όπως τα υποδείγματα που επισυνάπτονται. 
 
Η Γενική  Συνέλευση της ΕΛΜΕ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18/12/2019 στις 09:00 πμ.  στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων ενώ στις 12:30 – 20:00 θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη του ΔΣ, ΕΕ και αντιπροσώπων για το νομαρχιακό της ΑΔΕΔΥ. 
Τα θέματα της Συνέλευσης είναι:
       1.     Απολογισμός ΔΣ ΕΛΜΕ
        2.     Εκλογή εφορευτικών επιτροπών 
        3.     Κριτική πεπραγμένων του απερχόμενου ΔΣ της ΕΛΜΕ (ομιλίες – τοποθετήσεις)
  4.     Προτάσεις – Ψηφίσματα
 
Στις 12.30 ξεκινήσει η ψηφοφορία με λήξη στις 20:00.
Παρακαλούμε θερμά τους συναδέλφους να δηλώσουν συμμετοχή στις εφορευτικές επιτροπές ενημερώνοντας το mail της ΕΛΜΕ ή τους συναδέλφους του Δ.Σ.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook