Ο 53χρονος αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και διέμενε σε βοηθητικό χώρο στο κυλικείο του Δημοτικού Σχολείου Καππαδοκικού

Με τον πιο φρικτό τρόπο έχασε τη ζωή του ένας 53χρονος άνδρας βουλγαρικής καταγωγής, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε δωμάτιο σχολείου, στο Καππαδοκικό Καρδίτσας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της πυροσβεστικής και το «karditsalive.net», το συγκεκριμένο άτομο αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και του είχε παραχωρηθεί από την τοπική κοινότητα χώρος σε σχολείο που δεν λειτουργούσε, για να διαμένει.

Συγκεκριμένα, διέμενε σε βοηθητικό χώρο στο κυλικείο του Δημοτικού Σχολείου Καππαδοκικού, το οποίο δεν είναι σε λειτουργία. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι έχασε τη ζωή του από τις αναθυμιάσεις, αλλά αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση που θα επιβεβαιώσει τα αίτια του θανάτου του.

Η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ήταν μοιραία, καθώς ο 53χρονος βρέθηκε απανθρακωμένος, λίγη ώρα μετά από τους άντρες της πυροσβεστικής. Στο σχολείο επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με δυο οχήματα. Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης ανακάλυψαν το πτώμα του άτυχου άνδρα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook