Λίγα λεπτά μετά το πρώτο σερβίς  το μεγάλο ντέρμπι της βόλεϊ λιγκ ανδρών διεκόπη καθώς η ατμόσφαιρα στο κλειστό του Αγίου Θωμά είναι αποπνικτική μετά τη χρήση χημικών από την Αστυνομία.

Με το χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το ντέρμπι αιωνίων στο βόλεϊ καθώς με το σκορ να είναι 5-3 υπέρ του Παναθηναϊκού στο πρώτο σετ της αναμέτρησης υπήρξε μεγάλη ένταση σ’ ένα από τα δύο πέταλα στο κλειστό του Αγίου Θωμά με την Αστυνομία να κάνει χρήση χημικών και την ατμόσφαιρα στο γήπεδο να γίνεται αποπνικτική οδηγώντας τους διαιτητής στη διακοπή του αγώνα με τις δύο ομάδες να αποχωρούν στα αποδυτήρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού προσπάθησε να μπει στο κλειστό χωρίς εισιτήριο (το λεγόμενο «ντου») με τους αστυνομικούς που ήταν στην είσοδο να ρίχνουν δακρυγόνα για να τους αποτρέψουν, αλλά αυτά εξαπλώθηκαν και εντός του γηπέδου.

Η διακοπή του αγώνα είναι προσωρινή και σε λίγα λεπτά η αναμέτρηση θα αρχίσει ξανά, με τη σύμφωνη γνώμη και του Ολυμπιακού όταν καθαρίσει εντελώς η ατμόσφαιρα…

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook