Οργή προκαλούν τις περισσότερες φορές οι διαφημίσεις της οργάνωσης για τα δικαιώματα των ζώων PETA που χρησιμοποιεί κάθε τρόπο για να αφυπνίσει τον κόσμο για την προστασία των τετράποδων.

Πολλές φορές οι διαφημίσεις της οργάνωσης απαγορεύονται, αλλά η PETA δεν το βάζει κάτω. Αντίθετα το πανηγυρίζει και συνεχίζει να δημιουργεί διαφημίσεις με κύριο στοιχείο, τις περισσότερες φορές, το αίμα και τις γούνες!Η Joanna Krupa ποζάρει γυμνή κρατώντας ένα σταυρό. Η διαφήμιση απαγορεύτηκε από την Καθολική ΕκκλησίαΗ Peta χρησιμοποιεί συχνά σταρ του Χόλιγουντ στις διαφημίσεις της. Σε αυτή τη διαφήμιση πρωταγωνιστεί η Pamela Anderson και το Μόντρεαλ την απαγόρευσε ως σεξιστική.
Το «Ολοκαύτωμα στο πιάτο σας» κρίθηκε ακατάλληλη από το Ανώτατο Δικαστήριο της Γερμανίας
Όχι στα σκυλιά ράτσας λέει η PETA. Υιοθετήστε και πείτε όχι στους εκτροφείς!
Μέλη της PETA ντυμένοι σαν μέλη της Κου Κλουξ Κλαν διαδηλώνοντας έξω από το Westminster Dog Show
Η καμπάνια «Go Veg» που παρομοιάζει τις γυναίκες με το κρέας
Σοκαριστική περιγραφή της σφαγής ενός ζώου. Γίνεται χορτοφάγοι λέει η PETA!
Η Elen Rivas, μοντέλο από την Ισπανία δείχνει πόσο σκληρές είναι οι… ταυρομαχίες
Καμπάνια κατά της KFC που απεικονίζει νεκρές γυμνές γυναίκες, παρομοιάζοντάς τες με τα κοτόπουλα που σκοτώνει το KFC για τα φαγητά του
Η πορνοστάρ Jenna Jameson που διαφημίζει ένα δερμάτινο σουτιέν
Και ο πορνοστάρ Ron Jeremy σε διαφήμιση της PETA
«Σώστε τις φάλαινες».  Διαφήμιση που παρομοιάζει μια παχύσαρκη γυναίκα με το θηλαστικό.
Η εκστρατεία «Got Autism» αποσύρθηκε από τη διαφημιστική εταιρεία εξαιτίας παραπόνων που δέχτηκε από γονείς παιδιών με αυτισμό.Το διαφημιστικό είναι μια προσπάθεια της PETA να δείξει την οργή της σε όσους φορούν γούνες.


Η διαφήμιση κόπηκε από το NBC λόγω των σεξουαλικών σκηνών της. Οι χορτοφάγοι κάνουν καλύτερο σεξ, υποστηρίζει η PETA.(newsbeast)