Μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή απλώνεται στον Δήμο Μυλοποτάμου με την συμμετοχή μικρών και μεγάλων.
 
Το πρόγραμμα εκδηλώσεων “Χριστούγεννα στον Μυλοπόταμο” έχει ξεκινήσει από την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου και συνεχίζεται με επιτυχία. Ήδη έχουν φιλοξενήσει εκδηλώσεις το Πέραμα, το Πάνορμο, τα Αγγελιανά, τα Χελιανά, τα Αγρίδια, τα Τσαχιανά, το Κρυονέρι, το Χώνος, το Δοξαρό, ο Μακρυγιάννης, η Θεοδώρα και η Δροσιά.
 
Η επίσημη τελετή έναρξης έγινε την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου με την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην κεντρική πλατεία Περάματος από τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Κόκκινο. Νωρίτερα οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου έψαλλαν τα κάλαντα και εορταστικά τραγούδια σε όλη την πόλη για να καταλήξουν στο χώρο της εκδήλωσης και να γιορτάσουν μαζί με τους μεγάλους την φωταγώγηση του δέντρου. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με συναυλία του μοναδικού Μάνου Παπαδάκη με τους εξαιρετικούς μουσικούς του.

 
Νωρίτερα και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, χριστουγεννιάτικο παζάρι, εορταστικές εκδηλώσεις, παιχνίδια, χοροί, ξυλοπόδαροι και ζογκλέρ, δημιούργησαν ένα μοναδικό κλίμα. Αντίστοιχα, στα χωριά του Μέσα Μυλοποτάμου οι πολιτιστικοί σύλλογοι έψαλαν τα κάλαντα στα χωριά δημιουργώντας μια μεγάλη διαδραστική γιορτή με κύριο χαρακτηριστικό την Μυλοποταμίτικη φιλοξενία. 
Το εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Μυλοποτάμου θα ολοκληρωθεί στις 6 Ιανουαρίου 2020. 
 
Από την εκδήλωση φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία του Περάματος. Νωρίτερα 150 μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Περάματος «ξεσήκωσαν» την πόλη με κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια! 
Ο Μάνος Παπαδάκης και οι μουσικοί του έδωσαν μια μοναδική συναυλία μετά την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου Μυλοποτάμου.

 
 
 
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook