Στα 10 ευρώ ορίστηκε από τον Εργοτέλη η είσοδος για το παιχνίδι με τα Χανιά, που θα γίνει τη Δευτέρα (23/12, 17:00), στο γήπεδο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”.

Οι φίλοι του Εργοτέλη θα φιλοξενηθούν στη θύρα 8 και των Χανίων στη θύρα 1. Αμφότεροι θα προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από το εκδοτήριο που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από την είσοδο της Θύρας 9.

Η ανακοίνωση του Εργοτέλη έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ Εργοτέλης ενημερώνει τους φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της ομάδας μας με τα Χανιά την Δευτέρα 23/12, 17:00 στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ότι θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα από το εκδοτήριο που βρίσκεται μεταξύ των οδών «Καντάνου» και «Έλλης Αλεξίου» (εντός του parking), λίγα μέτρα μακριά από την είσοδο της Θύρας 9.

Το εκδοτήριο θα ανοίξει 1,5 ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Να επισημάνουμε ότι οι φίλοι της ομάδας μας θα φιλοξενηθούν στην Θύρα 8 ενώ οι των Χανίων στην θύρα 1.

Να σημειώσουμε ότι κανονικά θα ισχύσουν τα εισιτηρια διαρκείας των φίλων της ομάδας μας. 

Τα Χανιά από την πλευρά τους αναφέρουν τα εξής:

Η ΠΑΕ Χανιά ενημερώνει τους φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθήσουν τον εκτός έδρας αγώνα με τον Εργοτέλη, στο γήπεδο “Θ. Βαρδινογιάννης” (23/12, 17:00), ότι θα υπάρχει θύρα φιλοξενούμενων. 

Συγκεκριμένα οι φίλοι της ομάδας μας θα φιλοξενηθούν στη θύρα 1, ενώ θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους, την ημέρα του αγώνα, από το εκδοτήριο που βρίσκεται μεταξύ των οδών “Καντάνου” και “Ελλης Αλεξίου” (εντός του parking), λίγα μέτρα μακριά από την είσοδο της Θύρας 9. 

Το εκδοτήριο θα είναι ανοιχτό από τις 15:30, ενώ η γενική είσοδος έχει οριστεί από την ΠΑΕ Εργοτέλης στα 10 ευρώ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook