Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού έργου ‘ΣΥΝΕΡΓΩ’ του προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας Ελλάδα- Κύπρος 2007-2013, υλοποιεί σεμινάριο που απευθύνεται σε επιχειρηματίες και στελέχη ΜΜΕ και θεματικό αντικείμενο το Web Marketing.

Το σεμινάριο, διάρκειας δέκα ωρών, θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011, ενώ την Κυριακή 16 Οκτωβρίου ο εκπαιδευτής θα μπορεί να παρέχει εξατομικευμένη υποστήριξη στους συμμετέχοντες που το επιθυμούν, επίσης στο χώρο του Επιμελητηρίου.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η αξιοποίηση του διαδικτύου για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών εντός και εκτός της διασυνοριακής περιοχής. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με σκοπό την βελτίωση του διαδικτυακού μάρκετινγκ και της δυνατότητας διαδικτυακής προώθησης για στελέχη επιχειρήσεων και επιχειρηματίες στον Κυπριακό και Ελληνικό τομέα τροφίμων και ποτών, με έμφαση σε εγχώριους και διεθνείς πελάτες.

Ενδεικτικές εκπαιδευτικές ενότητες: Εισαγωγή σε διαδικτυακές πωλήσεις και Μάρκετινγκ,  Web design 2.0, Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης – Σχεδίαση Ιστοσελίδας, Διαδικτυακή Διαφήμιση, Προώθηση Κοινωνικών Μέσων Επικοινωνίας/ «Ελεύθερο» Μάρκετινγκ, Στατιστικές Ιστοσελίδων, Διαχείριση Διαδικτυακών Εκστρατειών Μάρκετινγκ, Συμπεράσματα και Συζήτηση.

Το κόστος του σεμιναρίου καλύπτεται εξ ολοκλήρου από το Επιμελητήριο Ρεθύμνης μέσω της χρηματοδότησης του έργου ‘ΣΥΝΕΡΓΩ’.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook