Για σοβαρή ζημιά στον Κουατένγκ έκανε λόγο στις δηλώσεις του ο Γιάννης Ταουσιάνης. 

Ο προπονητής του Εργοτέλη σημείωσε ότι είναι η τρίτη φορά που η ομάδα του δεν μπορεί να χαρεί όσο θέλει μία επιτυχία, λόγω ενός τραυματισμού, αφού προηγήθηκαν αυτοί των Ιατρούδη (με ΠΑΣ Γιάννινα) και Κοιλιάρα (με Δόξα Δράμας).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Αυτή είναι η τρίτη φορά που δεν μπορούμε να χαρούμε όσο πρέπει μια επιτυχία της ομάδας. Η αρχή έγινε στα Γιάννενα όπου χάσαμε τον Ιατρούδη, ενώ στην συνεχεία είχαμε την απώλεια του Κοιλιάρα στη Δράμα και σήμερα σειρά έχει ο Κουατένγκ που όπως ενημερώθηκα τα πράγματα είναι σοβαρά. Εύχομαι η ζημιά να είναι όσο δυνατόν μικρότερη και να επανέλθει γρήγορα στα γήπεδα.

Η σημερινή νίκη είναι μεγάλη. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα που ξέραμε εκ των προτέρων ότι είναι πολύ δυνατή, κάτι που το μαρτυράει και η πορεία της στα εκτός έδρας ματς. Απ’ την αρχή θέλαμε μέσα απ’ τα δικά μας χαρακτηριστικά και στοιχεία σαν ομάδα να βρούμε λύση απέναντι σε ένα πολύ καλά δομημένο αμυντικά σύνολο. Αν και η αλήθεια είναι ότι το ψάξαμε με ποικίλους τρόπους και απ’ αυτή τη προσπάθεια δεν έχω παράπονο. Μπορεί να μην πιάσαμε υψηλά στάνταρ απόδοσης όσων αφορά το αγωνιστικό μας στυλ και το ποδόσφαιρο που παίζουμε ωστόσο παρουσιάσαμε άλλα στοιχεία όπως ψυχισμός που είναι πάρα πολύ σημαντικό όταν θέλεις να διακριθείς. Έχουμε δείξει εδώ και δύο παιχνίδια ποιος είναι ο δρόμος στον οποίο πρέπει να βαδίζουμε. Το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ αγωνιστικό και πραγματικά η μάχη για την είσοδο στην 6αδα είναι μεγάλη. Νομίζω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση σαν ομάδα και κλείνουμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Τέλος θέλω να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο με υγεία πάνω απ’ όλα».

Για τον Ροβίθη και τα γκολ που βάζει στα τελευταία λεπτά: «Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη σίγουρα παύει να είναι σύμπτωση. Χαρά μας είναι που έχουμε στην ομάδα έναν χαρισματικό παίκτη όσων αφορά το σκοράρισμα. Το ένστικτο που έχει αυτός ο ποδοσφαιριστής έχει συμβάλει τα μέγιστα στην ομάδα γι’ αυτό χαιρόμαστε που αποτελεί μέλος αυτής».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook