Σεφ και food editor υποστηρίζει πως πιάτο ανεβαίνει επίπεδο.

Αν θέλετε να πετύχετε γεύση επιπέδου αστεριών Michelin, μας λέει η σεφ και food editor Sarah Stiefvater, τότε πρέπει να σκεφτείτε ανατρεπτικά.

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις εδώ, παρά ένα κόλπο βγαλμένο λέει από τα παλιά.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα τηγανίσετε μπέικον για ένα λαχταριστό πρωινό ή brunch, μην πετάξετε το λίπος από το τηγάνι. Αντιθέτως, αποθηκεύστε το σε ένα βαζάκι μέσα στο ψυγείο.

Όταν χρειαστεί λοιπόν να μαγειρέψετε κάτι που προετοιμάζεται σε λάδι, αντικαταστήστε το ελαιόλαδο με το λίπος του μπέικον.

«Δεν θα θελήσετε να ξαναφάτε λαχανάκια Βρυξελλών με τον παλιό τρόπο!», γράφει χαρακτηριστικά…

Πηγή: newsbeast.gr