Mε τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κ. Βολουδάκη Μανούσο, συναντήθηκε, την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Αντχο (Ε) ΠΝ Ροδουσάκη Στυλιανο, Αντιπρόεδρο, Επχία (ΕΜ) Μίχα Ηρακλή και τον Γεν. Γραμματέα, Ασμία (ΕΟΠΛ) Τσούκα Πέτρο.

Μέσα σε ένα φιλικό κλίμα συζητήθηκαν προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί που υπηρετούν σε Μονάδες, η έδρα των οποίων ευρίσκεται εντός των γεωγραφικών ορίων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και μεταξύ αυτών και θέματα ευρύτερου διεκδικητικού πλαισίου, όπως καθορίσθηκε από την Π.Ο.Ε.Σ., ως εξής:

  • Συνταξιοδοτικό και μισθολογικό.
  • Ειδική αποζημίωση Στελεχών Ενόπλων Δυνάμεων για απασχόληση κατά τις νυχτερινές ώρες
  • Χρόνος διοίκησης σε νοσηλευτές/τριες του ΣΞ, που ασκούν την ειδικότητά τους σε στρατιωτικά νοσοκομεία άλλων κλάδων.
  • Χορήγηση ανταποδοτικού επιδόματος EUROCONTROL και στους υπόλοιπους πυλώνες υποστήριξης αεροδρομίων [ATS (Air Traffic Control), AIS (Aeronautical Info Service), CNS ( Communication Navigation Surveillant)].
  • Εκλογικό δικαίωμα (ως ετεροδημότες) για τα μέλη των οικογενειών στρατιωτικών.

Η αντιπροσωπεία, εξέφρασε τις ευχές της για υγεία, ευημερία και καλή δύναμη ενόψη της έλευσης του νέου έτους και έλαβε τη διαβεβαίωση του Βουλευτή ότι θα ενεργήσει για το δίκαιο των ανωτέρω αιτημάτων προς το καλό των συναδέλφων μας στρατιωτικών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook