Τα ερωτήματα για την επίθεση που απασχολούν την ΕΛΑΣ.

Ενέδρα θανάτου είχαν στήσει άγνωστοι στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα. Ο άντρας που είχε αναλάβει την επίθεση εναντίον του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού οδήγησε μέχρι την οδό Ελπίδος στην Γλυφάδα.

powered by Rubicon Project
Περίμενε μέσα στο κλεμμένο - όπως όλα δείχνουν - Smart, τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς να επιστρέψει. Όταν εκείνος γύρισε, βγήκε από το αυτοκίνητο, τον πλησίασε, σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έπεσε κάτω για να προστατευθεί με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά και να μεταφερθεί στο Ασκληπιείο Βούλας.

«Είδα έναν άντρα να κατεβαίνει από ένα αυτοκίνητο με προτεταμένο το όπλο και να έρχεται προς το μέρος μου. Ενστικτωδώς έσκυψα δεξιά και τότε αυτός με πυροβόλησε. Αμέσως μετά έτρεξε, μπήκε στο όχημα και εξαφανίστηκε» ανέφερε ο Κοβάσεβιτς στους αστυνομικούς.

Ο δράστης έφυγε μετά τον πυροβολισμό ενώ λίγα μέτρα πιο μακρυά βρέθηκε το Smart καμένο.

Οι κάμερες θα «μιλήσουν»
Από την πρώτη στιγμή, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς ξεκαθάρισε στους αστυνομικούς ότι δεν έχει εχθρούς, κάτι που δυσκολεύει τις Αρχές να βγάλουν ένα ασφαλές συμπέρασμα.

Την ίδια ώρα, τα εγκληματολογικά της ΕΛΑΣ εξετάζονται από νωρίς το πρωί τα τμήματα του όπλου που άφησε ο δράστης στο καμένο αυτοκίνητο εγώ ήδη άντρες της ασφαλείας έχουν μαζέψει και εξετάζουν βιντεοληπτικό υλικό  από δρόμους περιμετρικά της πολυκατοικίας που μένει ο πρώην ποδοσφαιριστής.

Στόχος είναι να βρουν τη διαδρομή του Smart και να καταφέρουν να ρίξουν φως στο μυστήριο. Ακόμη, οι αστυνομικοί είναι σίγουροι ότι υπήρχε ένας ή παραπάνω συνεργοί, ο οποίοι φυγάδευσαν τον δράστη από το σημείο που έκαψε το αυτοκίνητο.

Τα ερωτήματα της ΕΛ.ΑΣ.
Την ίδια στιγμή δυο ερωτήματα απασχολούν την ΕΛ.ΑΣ σχετικά με την επίθεση και τον τρόπο που έδρασαν οι δράστες.

Το πρώτο είναι γιατί άφησαν μέσα στο Smart μέρη του όπλου και δεν τα πήραν μαζί τους και το δεύτερο είναι γιατί οι πινακίδες του Smart δεν έχουν δηλωθεί ως κλεμμένες, ενώ όπως προκύπτει από την έρευνα είναι κλεμμένες.

Πηγή: newsbeast.gr