Πρίν λίγη ώρα, στην αίθουσα συνεδριάσεων της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας των νέων Διοικητών των νοσοκομείων της Κρήτης. 

Η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ, κ. Λένα Μπορμπουδάκη, αφού ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή συνεργασία στους νέους διοικητές και αναπληρωτές διοικητές, δήλωσε: ” Η παράδοση παραλαβή στα νοσοκομεία θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πολίτη, να βοηθήσουμε όλοι μαζί, έτσι ώστε η δημόσια δωρεάν υγεία να γίνει ακόμα καλύτερη.”

Η τελετή ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Υγειονομικής Περιφέρειας ενώ νέοι διοικητές και αναπληρωτές διοικητές ορκίστηκαν οι:

Διοικητής ΠΑ.Γ.Ν.Η, κ. Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Διοικητής Γ.Ν.Η. «Βενιζέλειο-Πανάνειο», κ. Κώστας Τερζάκης.

Αναπληρώτρια Διοικήτρια Γ.Ν.Η. «Βενιζέλειο-Πανάνειο», κα Ελευθερία Κωστάκη.

Διοικητής Γ.Ν. Χανίων «Ο Αγ. Γεώργιος», κ. Γιώργος Μπέας.

Διοικητής Γ.Ν. Ρεθύμνου, κ. Ελευθέριος Μαρκάκης.

Διοικητής Γ.Ν. Λασιθίου (Γ.Ν. Αγ. Νικολάου), κ. Εμμανουήλ Ανδρεαδάκης και αναπληρωτής Διοικητής Γ.Ν.-Κ.Υ. Ιεράπετρας, κ. Εμμανουήλ Καλλιονάκης.

Το προσεχές διάστημα αναμένεται η έκδοση του ΦΕΚ προκειμένου να πραγματοποιηθεί και ορκωμοσία –ανάληψη καθηκόντων των Αναπληρωτών Διοικητών του ΠΑΓΝΗ, κ. Στέλιου Κτενιαδάκη, του Γ.Ν. Χανίων, κ. Εμμανουήλ Μπολώτη, του Γ.Ν-Κ.Υ. Σητείας κας Μαρίας Δαρατσιανού και του Γ.Ν.-Κ.Υ. Νεάπολης κας Ειρήνης Βασιλικής Χατζέα. 
 
Η πρώτη επίσημη κοινή σύσκεψη της Διοίκησης 7ης ΥΠΕ Κρήτης με τις Διοικήσεις των νοσοκομείων, κατά την οποία θα συζητηθούν συγκεκριμένα θέματα που αφορούν στη λειτουργία των μονάδων, ορίστηκε ότι θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 24.01.2020. 
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook