Η γυμναστική δεν είναι πια … βαρετή !

Εάν έχεις χάσει πια κάθε ενδιαφέρον για το γυμναστήριο … Αν δεν έχεις καμία όρεξη για κλασσικές και βαρετές ασκήσεις ενδυνάμωσης … Αν θέλεις κάτι που να σε ανεβάζει, να σε “ταρακουνήσει”, να σε κάνει να νιώθεις δυνατός και γεμάτος ενέργεια … τότε δοκίμασε το POUND !

Το Pound δεν είναι ένα συνηθισμένο πρόγραμμα γυμναστικής ! Πρόκειται για μια νέα τρέλα που θα σας κάνει να ξεχάσετε όλα όσα ξέρατε για την γυμναστική ως σήμερα και θα σας βοηθήσει να “σβήσετε” όλα τα άγχη και τις σκοτούρες της ημέρας με τον πιο funky τρόπο !

Το δοκιμάσαμε και το συστήνουμε ανεπιφύλαχτα !!!

Tip: Δες και άλλους τρόπους γυμναστικής και ευεξίας στο Health-fitness.Gr

Τι είναι το Pound ;

Το Pound είναι μια σούπερ – έντονη αερόβια άσκηση με απίστευτο ρυθμό, ενέργεια και δυναμική. Δημιουργήθηκε από δύο γυναίκες μουσικούς (τυμπανίστριες για την ακρίβεια !) και συνδυάζει τον ρυθμό από το τύμπανο με την έντονη αερόβια άσκηση.

Το cardio πρόγραμμα του Pound εναρμονίζεται απόλυτα με τον ρυθμικό δυνατό παλμό από τα τύμπανα, που κάνει την καρδιά να χτυπάει σαν τρελη, ενώ παράλληλα σου δίνει τη διάθεση και την ώθηση να ασκηθείς με ακόμα περισσότερη ορμή, με ακόμα περισσότερο νεύρο, με ακόμα περισσότερη διάθεση !

Όσοι αγαπάτε τη μουσική, όσοι έχετε τον ρυθμό μέσα σας, όσοι βαριέστε τις ανιαρές ασκήσεις στον πάγκο του γυμναστηρίου … βρήκατε τη δική σας άσκηση ! Βρήκατε μια άσκηση που θα σας κλέψει σίγουρα την καρδιά και θα σας κάνει να μην βαριέστε πια τη γυμναστική … λέγεται Pound και είναι το πιο τρελό ξέφρενο πρόγραμμα άσκησης που έχει βγει έως σήμερα !

Γιατί μου άρεσε το Pound ;

Νο 1: Γιατί δεν είναι ένα βαρετό μάθημα με βαράκια, με διάδρομο ή ποδήλατο.

Νο 2: Γιατί με “ξυπνάει”, με γεμίζει με ενέργεια και με κάνει να νιώθω δυνατή και ζωντανή.

Νο 3: Γιατί με τρελαίνει ο ρυθμός των τύμπανων και με κάνει πιο αποδοτική στις ασκήσεις μου.

Νο 4: Γιατί δε με κουράζει όπως ένα απλό βαρεττό πρόγραμμα κοιλιακών, αλμάτων, squats, lunges, άρσεων με βαράκια κλπ.

Νο 5: Γιατί διαρκεί 45 λεπτά (με ζέσταμα στο ξεκίνημα και χαλάρωση στο τέλος) και παρ’ όλα αυτά δεν καταλαβαίνω για πότε πέρασε κιόλας το μάθημα.

Νο 6: Γιατί μόλις βγω από το μάθημα έχω αφήσει πίσω μου όλα τα άγχη μου και τις κακές σκέψεις και είμαι πιο αναζωογονημένη, αισιόδοξη και με καλή διάθεση.

Νο 7: Γιατί με έφερε σε επαφή με μια άλλη πλευρά του εαυτού μου … πιο μουσική, πιο ρυθμική, πιο εκφραστική … που δε γνώριζα καν ότι υπήρχε, ούτε πώς να την εκφράσω και να την εξωτερικεύσω.

Νο 8: Γιατί μέσω του μαθήματος γνώρισα και άλλους ανθρώπους με την ίδια διάθεση για ζωή μ’εμένα.

Νο 9: Γιατί πιέζω το σώμα μου –συνεχώς- στα όριά του και το κάνω να εξελίσσεται και να αλλάζει συνεχώς … και αυτό μου αρέσει πολύ και μου δίνει κίνητρο να συνεχίζω.

Νο 10 : Γιατί γυμνάζει ολόκληρο το σώμα μου και όχι μεμονωμένα σημεία του όπως άλλα προγράμματα ασκήσεων ή σπορ.

Νο 11: Γιατί με βοήθησε όχι απλά να χάσω βάρος (που είναι το πιο εύκολο κομμάτι !), αλλά να αλλάξω ολόκληρο το σώμα μου, που έγινε πιο καλογραμμωμένο και πιο σφιχτό από ποτέ.

Νο 12: Γιατί με βοήθησε γενικότερα και στη δουλειά μου, αφού είμαι πλέον πολύ πιο ήρεμη, πιο θετική, πιο συγκεντρωμένη και με περισσότερη διάθεση για δουλειά.

Νο 13: Γιατί σμιλεύει τους γλουτούς και τους μηρούς (ακόμα και το εσωτερικό των μηρών !) όσο καμία άλλη άσκηση … και μάλιστα με απόλυτα διασκεδαστικό τρόπο.

Νο 14: Γιατί με βοήθησε να κοιμάμαι καλύτερα και πιο ήρεμα τα βράδια.

Και να φανταστείς αυτοί είναι οι δικοί μου 14 λόγοι που λάτρεψα το Pound ! Βρες και εσύ τους δικούς σου και χτίσε σώμα ως το καλοκαίρι!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook