Την ικανοποίησή του για την εικόνα της ομάδας του μέχρι και το σημείο που έγινε το 1-0 εξέφρασε ο Γιάννης Τάτσης. 

Ο προπονητής του Πλατανιά στάθηκε στη χαμένη ευκαιρία που είχε η ομάδα του στο 0-0 αλλά και στην κόκκινη που ακολούθησε μετά το 1-0, τονίζοντας ότι έγιναν πολύ δύσκολα τα πράγματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Εγινε ένα παιχνίδι από το οποίο έμεινα ικανοποιημένος για την απόδοση που είχε η ομάδα μου μέχρι και τη στιγμή που δεχθήκαμε το πρώτο γκολ. Θεωρώ ότι με βάση τις συνθήκες που έχουν επικρατήσει το τελευταίο διάστημα για την ομάδα μου ήμασταν αρκετά έως πολύ καλοί, με αποτέλεσμα να μπορούσαμε να έχουμε ανοίξει και το σκορ, κάτι που δεν έγινε ειδικότερα με την κλασική ευκαιρία που χάσαμε, πριν δεχτούμε το γκολ. Από εκεί και πέρα κόντρα στην ροή του παιχνιδιού, όταν έγινε το 1-0 και δεχθήκαμε στη συνέχεια την κόκκινη κάρτα, τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για μας. Τηρουμένων των αναλογιών ότι παίζαμε με παίκτη λιγότερο και η ψυχολογία μας έπεσε ενώ δεν υπήρχαν άλλες λύσεις για να βοηθηθεί η ομάδα. Η εικόνα του παιχνιδιού ήταν αυτή».

Για το αν ο Πλατανιάς θα μπορέσει να "επανέλθει" στον δρόμο των επιτυχιών: «Γίνονται κάποιες προσπάθειες. Προσπαθούμε να φέρουμε κάποια παιδιά έτσι ώστε να μπορέσουν να προσαρμοστούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο πρωτάθλημα, να ξέρουν το πρωτάθλημα. Κινούμαστε προς τα εκεί, να αυξήσουμε την ποσότητα και την ποιότητα που μας λείπει σε καίριες θέσεις».

Για το αν ήταν ρίσκο η συμμετοχή του Κόρτσταμ: «Δεν υπήρχαν άλλες επιλογές και ο χρόνος πιέζει αυτή τη στιγμή. Ο Κόρτσταμ είναι ένας παίκτης που ξέρει και την ομάδα και το πρωτάθλημα. Ούτως ή άλλως, δεν είχαμε έτοιμους παίκτες, μας λείπουν και το ξέρετε πολύ καλά. Οση ώρα έπαιξε ήταν αρκετά καλός».