Ανακοίνωση – απάντηση για τα όσα ειπώθηκαν στον τοπικό Τύπο από παράγοντα του Κόρακα, περί κακής φιλοξενίας στο μεταξύ τους παιχνίδι, εξέδωσε το Δ.Σ  της Παλιανής 2008, εκφράζοντας την πικρία του για το γεγονός ότι ουδέποτε έχουν συμπεριφερθεί με άσχημο τρόπο σε αντίπαλο σωματείο.

Συγχρόνως καταδικάζει την συμπεριφορά μέλους της διοίκησης προς τον παρατηρητή του συγκεκριμένου αγώνα ενώ δεσμεύεται πως θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να μην υπάρξουν στο μέλλον παρόμοια περιστατικά.

Αναλυτικά:

«Το Σωματείο μας στην μόλις τετράχρονη ιστορία του αισθάνεται την ανάγκη για πρώτη φορά να προβεί στην παρακάτω ανακοίνωση:

Καταρχήν ζητάει δημόσια συγνώμη για την απαράδεκτη συμπεριφορά μέλους του Δ.Σ. προς τον παρατηρητή του αγώνα Παλιανή 2008 – Κόρακας  κ. Νησιωτάκη Ευάγγελου για το μεμονωμένο γεγονός του 65ου  λεπτού. Τέτοιες συμπεριφορές είναι κατακριτέες και ήδη το Δ.Σ. έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να μην επαναληφθούν τέτοια περιστατικά.

 Ωστόσο, έκπληξη μας προκάλεσαν οι αναφορές στον τοπικό τύπο από παράγοντα του Κόρακα για την φιλοξενία  μας προς την ομάδα του Κόρακα. Και ρωτάμε με αγωνία και παράπονο να μας αναφερθεί έστω και το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΓΙΝΕ και να ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ από την ομάδα μας και τους φιλάθλους μας προς τους παίκτες – παράγοντες και φιλάθλους του Κόρακα και αν θεωρείτε ότι μια ουραγός της βαθμολογίας δεν έχει το δικαίωμα να αγωνίζεται με αξιοπρέπεια απέναντι σε ένα πρωτοπόρο, τότε δυστυχώς σφάλαμε οικτρά στην φιλοξενία μας.

 Είναι όμως κρίμα η πίκρα για την απώλεια βαθμών να μεταφράζεται σε κακή φιλοξενία. Εμείς δικαίως θα τιμωρηθούμε για τη συμπεριφορά του μέλους μας προς τον παρατηρητή του αγώνα, αλλά μας πειράζει ιδιαίτερα να μας προσάπτετε ότι φανήκαμε αφιλόξενοι». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook