O “θρύλος” του ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτης Γιαννάκης βρέθηκε στα Χανιά και επισκέφτηκε τορ πρωί της Τρίτης (11/2) τον Δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη.

Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, με τον μεγάλο παίκτη του παρελθόντος αναφέρεται σε παλιά γεγονότα που έζησε στην καριέρα του, αλλά και στο “πόσο τυχερός είμαι που ασχολήθηκα με το μπάσκετ”.

Η συζήτηση κινήθηκε και στο πλαίσιο ότι ο αθλητισμός αποτελεί την καλύτερη διέξοδο, ώστε τα μικρά παιδιά, ειδικά, να μπορέσουν αφενός να βγαίνουν από το σπίτι, αφετέρου να αποφεύγουν κινδύνους που ολοένα πληθαίνουν στην εποχή μας.

Μάλιστα, ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να βρεθεί στα Χανιά το καλοκαίρι, δίκην συνεργασίας με τοπική ομάδα της πόλης, ώστε να διοργανώσει ένα καμπ μπάσκετ για μικρά παιδιά. Ο ίδιος τόνισε, “είναι κάτι ευχάριστο για μένα και είμαστε σε συζητήσεις για αυτό το ζήτημα”.

Ο Δήμαρχος Χανίων πρόσέφερε τιμητική πλακέτα στον Παναγιώτη Γιαννάκη, ενώ μαζί με τον κ. Σημανδηράκη παρόντες ήταν οι Αντιδήμαρχοι Αντώνης Βαρδάκης και Τάσος Αλόγλου.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Γαλανόλευκου Φάρου βρέθηκαν στη συγκεκριμένη συνάντηση, ενώ ο Νίκος Φλέκκας πρόεσφερε δώρο στον Γιάννακη την φανέλα του 1987.

Παρών στη συγκεκριμένη συνάντηση ήταν και ο πρόεδρος του συλλόγου Chania BC Στέργιος Κοπτερίδης..

Δείτε δηλώσεις του Παναγιώτη Γιαννάκη και του Παναγιώτη Σημανδηράκη:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook