Συνεχίζοντας την κοινωνική της δράση, στο πλαίσιο του προγράμματος "Δώσε πάσα στη Ζωή", η ΠΑΕ Χανιά επισκέφτηκε τον "Ορίζοντα".

Με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου (15 Φεβρουαρίου) αντιπροσωπεία της ομάδας βρέθηκε στον "Ορίζοντα", προσφέροντας ένα σεβαστό πόσο για την ενίσχυση του έργου του Συλλόγου.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ έχει ως εξής:

Στο πλαίσιο του κοινωνικού προγράμματος της ΠΑΕ Χανιά "Δώσε πάσα στη Ζωή" και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου (15 Φεβρουαρίου) αντιπροσωπεία της ομάδας μας βρέθηκε στα γραφεία του Συλλόγου Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης "Ορίζοντας".

Οι υπεύθυνοι κοινωνικής ευθύνης & δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ, Δώρα Κυριακάκη και Λευτέρης Μπουζάκης, μαζί με τους ποδοσφαιριστές Χουσεΐν Μουμίν (εκ των αρχηγών), Νίκο Βρεττό, Τάσο Δημητριάδη και Θοδωρή Λαμπίρη ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο του "Ορίζοντα" Σπύρο Αδοντάκη για το σημαντικό έργο του Συλλόγου, ο οποίος ιδρύθηκε το 2004 για τη στήριξη παιδιών και ενηλίκων που πάσχουν από καρκίνο, είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και δραστηριοποιείται στο πλαίσιο του εθελοντισμού. 

Εκ μέρους της ΠΑΕ δόθηκε στον Σύλλογο ένα σεβαστό χρηματικό ποσό και το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη δράση που θα υπάρξει και θα αφορά την ενημέρωση των μελών της ομάδας, αλλά και των φιλάθλων για τη δωρεά μυελού των οστών. 

Ο πρόεδρος του "Ορίζοντα", Σπύρος Αδοντάκης, η αντιπρόεδρος Μαρία Μανιαδάκη και η γενική γραμματέας Αρχόντισσα Αναστασάκη - Μαρκετάκη ευχαρίστησαν θερμά την ομάδα μας για την επίσκεψη και την προσφορά του χρηματικού ποσού που θα ενισχύσει την προσπάθεια του Συλλόγου για στήριξη συνανθρώπων μας που δίνουν τη δική τους "μάχη" για τη ζωή.