Απάντηση σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα σας με τίτλο: «Για δεύτερη ημέρα δρόμος στα Χανιά είναι γεμάτος νερό από διαρροή του δικτύου»

Το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στην οδό 28ης Οκτωβρίου με τη διαρροή ύδατος αφορά σε δίκτυο άρδευσης του ΟΑΚ τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΔΕΥΑΧ, απαντώντας στο δημοσίευμα του flashnews.gr στο οποίο ένας πολίτης κατήγγειλε το πρόβλημα τονίζοντας ότι απευθύνθηκε τόσο στην αστυνομία όσο και στη ΔΕΥΑΧ, με το πρόβλημα να παραμένει.

Αναλυτικά όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΔΕΥΑΧ:

«Τόσο χθες όσο και σήμερα, κατόπιν της σχετικής αυτοψίας του συνεργείου ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., διαπιστώσαμε ότι η συγκεκριμένη διαρροή επί της οδού 28ης Οκτωβρίου στην περιοχή Αγροκηπίου, δεν αφορούσε το δίκτυο ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α. Χανίων αλλά επρόκειτο για διαρροή στον αγωγό άρδευσης του Ο.Α.Κ.

Αμέσως ενημερώσαμε την αρμόδια υπηρεσία του Ο.Α.Κ., οι οποίοι με τη σειρά τους μας ενημέρωσαν σήμερα 25-02-2020, ότι έκλεισαν την παροχή νερού στον συγκεκριμένο αγωγό, οπότε και έχει σταματήσει η διαρροή νερού, ενώ για την επισκευή θα επιληφθούν οι ίδιοι με το αρμόδιο συνεργείο τους».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook