Για τις δύσκολες στιγμές που έζησε με τη σύγυζό του όταν έχασαν το παιδί τους, μίλησε σε συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό Έλληνας παρουσιαστής

«Όταν ξεκίνησα τα γυρίσματα, η σύζυγός μου ήταν στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Θέλαμε πολύ να κάνουμε ένα παιδί, το προσπαθούσαμε και ήρθε. Νομίζω πως είναι από τις πιο ωραίες περιόδους στη ζωή ενός ζευγαριού η εγκυμοσύνη της γυναίκας. Και η Αρετή είχε μια πολύ ευχάριστη εγκυμο­σύνη, χωρίς δυσκολίες. Περάσαμε τέλεια. Πήρε μόλις οκτώ κιλά κατά τη διάρκεια της κύησης. Ήταν πολύ πειθαρχημένη, ειδικά στο κομμάτι της διατροφής, κι αυτό είναι κάτι που το ζηλεύω σε εκείνη, διότι εγώ στην εγκυμοσύνη της δεν στα­μάτησα να τρώω» λέει γελώντας ο Έλληνας παρουσιαστής Σάββας Μπούμπουρας.

Το μωράκι τους ήρθε στον κόσμο λίγο πριν από την αλλαγή του 2020.Ήταν άραγε μέσα στην αίθουσα τοκετού; «Αν και πηγαίναμε για φυσιολογικό τοκετό, το έμβρυο τελευταία στιγμή γύρισε και κάναμε και­σαρική. Μόλις, όμως, μου την έφεραν να τη δω και ήταν μέσα στο πιρεξάκι της, πάγωσα .Όταν μου την έδωσαν, είχα μαζέψει τα χέρια μου και ήμουν σε μια αμυντική στάση. Φοβόμουν να την κρατήσω, διότι αισθανόμουν πως ήταν πολύ εύθραυστη» παραδέχεται.

Σε λίγες μέρες η κόρη του θα γίνει δύο μηνών. Πώς έχουν διαμορφώσει αυτοί οι δύο μήνες τη δική του ζωή; «Ο ύπνος έχει περιοριστεί, ενώ έχει αλλάξει ο τρόπος που κινούμαι μέσα στο σπίτι. Προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν πιο υποστηρικτικός και να βοηθάω την Αρετή σε οτιδήποτε χρειαστεί. Η πατρότητα σε βάζει σε μια διαδικασία ανάληψης ευθυνών για πράγματα τα οποία ούτε καν γνώριζες πως υπήρ­χαν πιο πριν. Με την Αρετή ήμασταν πολλά χρόνια μαζί και όλα έγιναν πολύ συνειδητά.

Πριν από την κόρη μας είχαμε χάσει ένα παιδί. Ξαφνικά, στον δεύτερο μήνα κύησης, σταμά­τησε να χτυπάει η καρδούλα του. Ζοριστήκαμε, αλλά το ξεπε­ράσαμε. Πιστεύω πως ο άντρας πρέπει να λειτουργεί σαν να είναι η μητέρα της γυναίκας του. Έτσι το αντιλαμβάνομαι».

Πηγή: govastileto.gr