Με ανοικτή επιστολή προς τους Βασίλη Λαμπρινό και Γιώργο Σισαμάκη οι κάτοικοι της οδού Αρτεμισίας αναφέρονται στην καθυστέρηση της μεταφοράς της λαϊκής αγοράς.

Στην επιστολή, που κοινοποιείται ακόμα στον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου και το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Ν. Αλικαρνασσού, αναφέρεται αναλυτικά:

“κ. Λαμπρινέ και κ. Σισσαμάκη , προσβάλετε τις αποφάσεις και υποσχέσεις σας , ενεργείτε με τρόπο ασυνεπή και αντιφατικό , εξαπατάτε και ταλαιπωρείτε τους δημότες για τους οποίους έπρεπε να υπηρετείτε .

κ. Λαμπρινέ αποφασίσατε τον Απρίλιο 2019 να μετακινηθεί η λαϊκή αγορά της τρίτης επί της οδού Αρτεμισίας για 6 μήνες , έως την ολοκλήρωση των εργασιών στο οικόπεδο του δήμου , δυτικά των φυλακών Αλικαρνασσού. Σε αυτή την απόφαση δεν υπολογίσατε την μαζική αντίδραση των δημοτών της οδού Αρτεμισίας , με την συλλογή υπογραφών , δεν υπολογίσατε τους δημότες με σοβαρά προβλήματα αναπηρίας , δεν υπολογίσατε τους επαγγελματίες και τους γιατρούς που δραστηριοποιούνται στην συγκεκριμένη οδό , τσαλακώσατε κάθε αντίρρηση των πολιτών , όπως αυτή κατατέθηκε με το υπ. Αριθμ. 36764/15/4-4-2019 έγγραφο , τουλάχιστον μπορείτε να σταθείτε στο ύψος του αξιώματος που κατέχετε και να παραδεχτείτε : ότι ψεύδεστε ή ότι δεν έχετε την δυνατότητα να φέρετε εις πέρας , ούτε τις ίδιες τις αποφάσεις σας.

κ.Σισσαμάκη ενημερώσατε σε συνάντηση με δημότες της οδού Αρτεμισίας , ότι το πριν το καλοκαίρι του 2020 , θα λειτουργούσε η λαϊκή αγορά της τρίτης στο οικόπεδο του δήμου δυτικά των φυλακών . Στην συνέχεια πάρθηκε η απόφαση της επιτροπής λαϊκών αγορών στην περιφέρεια Ηρακλείου , για την οριστική μεταφορά της λαϊκής και εσείς είπατε ότι θα ολοκληρώσετε το έργο μέσω του εργολάβου , αλλά μάλλον για το «γιοφύρι της Άρτας» θα μιλούσατε , γιατί μέχρι σήμερα απολύτως τίποτα δεν έχει γίνει.

κ.Σισσαμάκη γνωρίζετε ? ή μήπως δεν υπολογίζετε , την απόφαση του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας της Νέας Αλικαρνασσού , ότι έως την ολοκλήρωση-κατασκευή του έργου να μεταφερθεί η λαϊκή αγορά σε οδό παραπλεύρως των φυλακών Αλικαρνασσού.

Γιατί δεν την προωθείτε κ.Σισσαμάκη τι σας εμποδίζει ? .

κ.Σισσαμάκη μας καλείτε μεσω των ΜΜΕ να έχουμε περίσσεια υπομονή , σας απαντάμε : ΞΕΧΕΙΛΗΣΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΜΑΣ .

κ. Λαμπρινέ και κ. Σισσαμάκη έχετε ευθύνες για ασυνέπεια-εξαπάτηση των δημοτών της οδού Αρτεμισίας , προχωρήστε άμεσα στην μεταφορά ή στην κατάργηση της λαϊκής αγοράς της τρίτης στην οδό Αρτεμισίας στην Ν.Αλικαρνασσό”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook