Ούτε ενας, ούτε δύο, αλλά οκτώ ποδοσφαιριστές δεν βρίσκονται στη διάθεση του Γιάννη Τάτση για το εκτός έδρας παιχνίδι του Πλατανιά με την Κέρκυρα (29/02, 15:00).

Εκτός είναι ο τιμωρημένος Μπάμπης και οι τραυματίες Κραγιόπουλος, Σούλης, Λεϊρία, Ρουσσάκης, Ποζατζίδης, Ρεβυθόπουλος και Ουές, που έχουν προστεθεί στη λίστα με τους μακροχρόνια απόντες Καραγκούνη, Λεωνιδόπουλο και Καρβούνη.

Η ενημέρωση του Πλατανιά για την προπόνηση της Παρασκευής (28/02) έχει ως εξής;

Για την Κέρκυρα αναχωρεί απόψε η ομάδα μας, καθώς το Σάββατο (29/2, 15:00) αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League 2.

Στην τελευταία προπόνηση επί χανιώτικου εδάφους, δόθηκε έμφαση στην ομαδική τακτική και στην συντήρηση παραμέτρων φυσικής κατάστασης.

Το ατομικό τους πρόγραμμα και την αποθεραπεία τους συνέχισαν οι Κραγιόπουλος (διάστρεμμα), Σούλης (κάκωση στο χέρι), Λεϊρία (ενοχλήσεις στο δικέφαλο), Ρουσσάκης (ενοχλήσεις στο γόνατο), Ποζατζίδης (οίδημα), Ρεβυθόπουλος (οίδημα), Ουές (κόπωση), ενώ για το παιχνίδι δεν υπολογίζονται και οι εδώ και καιρό απόντες Καρβούνης, Λεωνιδόπουλος και Καραγκούνης.

Επίσης ο τεχνικός του Πλατανιά, κ.Γιάννης Τάτσης, δεν υπολογίζει στον Πάρη Μπάμπη, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες.

Η αποστολή είναι η εξής: 

Πενταράκης, Ανωμεριανάκης, Τσαμούρης, Σάαντο, Πουρζιτίδης, Νιαυραδάκης, Γκάρας, Κόρτσταμ, Κατσαρός, Παπουτσογιαννόπουλος, Κωστίκος, Σμυρλάκης, Γιούσης, Οικονόμου, Εϊσντεν, Λουκίνας, Παπαδόπουλος, Βουκελάτος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook