Βίντεο την ώρα που ξεπαρκάρει κάποιος και σπεύδουν να κλείσουν τη θέση με καρέκλες

Έναν απίστευτο τρόπο να κρατούν θέση πάρκινγκ στο νοσοκομείο Χανίων κοντά στο κτίριο, φαίνεται ότι έχουν βρει κάποιοι που χρησιμοποιούν καρέκλες για να κρατήσουν κενή τη θέση.

Όπως φαίνεται και στο υλικό που μας έστειλε αναγνώστης, ο οδηγός του αυτοκινήτου ξεπαρκάρει από τη θέση.

Στη συνέχεια ένα άλλο άτομο που είναι συνεννοημένο με τον οδηγό, περιμένει το αυτοκίνητο να βγει και να τοποθετήσει αμέσως τις ενωμένες δυο καρέκλες για να κλείσει τη θέση και να αποτρέψει άλλους από το να παρκάρουν.

Απ΄ό,τι φαίνεται αυτό δεν ήταν τυχαίο γεγονός ούτε μεμωνομένο, μια και σε βραδινές φωτογραφίες που μας έστειλε ο αναγνώστης, διαπιστώνεται ακριβώς το ίδιο, σε άλλο σημείο του νοσοκομείου. Καρέκλες δηλαδή μπροστά από θέσεις πάρκινγκ και δυστυχώς και αναπηρικά καρότσια τα οποία ελπίζουμε να βρέθηκαν εκεί από αμέλεια κάποιων ασθενών που τα εγκατέλειψαν εκεί και όχι για να έχουν ρόλο αποτροπής παρκαρίσματος.

Αν υπάρχει κάποιος λόγος που κρατούνται οι θέσεις αυτές για στελέχη του νοσοκομείου τότε θα έπρεπε να υπάρχει κάποια πινακίδα τοποθετημένη που να τις ορίζει, όπως γίνεται με άλλες αντίστοιχες θέσεις στάθμευσης στελεχών του νοσοκομείου στις οποίες υπάρχουν τέτοιες πινακίδες. Σε καμία περίπτωση δεν είναι σωστό να χρησιμοποιούνται καρέκλες (και ελπίζουμε όχι τα αναπηρικά καρότσια) ειδικά όταν υπάρχουν ασθενείς στο εσωτερικό του νοσοκομείου που περιμένουν για ώρα όρθιοι. Ειδικά οι σιδερένιες καρέκλες δεν φαίνεται να έχουν υποστεί κάποιου είδους φθορά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook