Για καταιγιστικό πρώτο ημίχρονο έκανε λόγο ο Αλέκος Βοσνιάδης, στις δηλώσεις του μετά από το τέλος του αγώνα με την Παναχαϊκή. 

Ο έμπειρος προπονητής ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη και ζήτησε ακόμη μεγαλύτερη στη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Τρεις ακόμη βαθμοί, απέναντι σε μία ομάδα που είναι τελείως διαφορετική το τελευταίο διάστημα, μετά από ένα καταιγιστικό πρώτο ημίχρονο, με τον τρόπο που μπήκαμε, με τις πολλές φάσεις που κάναμε, με την πίεση ψηλά, όπου αναγκάσαμε τον αντίπαλο να πάει σε παθητικό ρόλο. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς και εκεί που περιμέναμε ένα δεύτερο γκολ στην πρώτη φάση του αντιπάλου ισοφαριστήκαμε και είναι κάτι που πρέπει να το προσέξουμε ιδιαίτερα αυτό. Από εκεί και μετά δε χαθήκαμε μέσα στο παιχνίδι, ασκήσαμε μεγάλη πίεση και ήρθαν πολλές φάσεις που δεν έγιναν γκολ. Λίγο πριν το ημίχρονο διώξαμε το άγχος και πετύχαμε το δεύτερο γκολ και είχαμε δώσει στόχο στο δεύτερο ημίχρονο να βρούμε ένα ακόμη γκολ για να μη ζοριστούμε προς το τέλος, για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Δεν ευτυχήσαμε να το πετύχουμε με το δοκάρι στο ξεκίνημα και με μία-δύο φάσεις ακόμη, όπως με του Δημητριάδη και αναγκαστήκαμε μετά να κοιτάξουμε να κλείσουμε το παιχνίδι χωρίς να δεχθούμε γκολ. Δεν κρατήσαμε βέβαια την μπάλα πάνω και γυρίσαμε πίσω. Οσο το παιχνίδι είναι στο γκολ υπάρχει άγχος να μη χαθούν τσάμπα βαθμοί. Δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα, διαχειριστήκαμε καλά το κλείσιμο του παιχνιδιού και πετύχαμε μία ακόμη σπουδαία νίκη, που δίνει και βαθμούς και πολλή αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Είμαστε καλά σε αυτό το κομμάτι. Συνεχίζουμε για τον αρχικό στόχο, να μην αφήσουμε τους αντιπάλους από πάνω να ανοίξουν τη διαφορά. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και στα τρία παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να μπούμε με τους βαθμούς που πρέπει στα πλέι οφ. Συγχαρητήρια στα παιδια… Συνεχίζουμε ήρεμα και συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο σπουδαίο παιχνίδι, όπως σπουδαία είναι και τα δύο επόμενα που ακολουθούν μετά. Συγχαρητήρια στην Παναχαϊκή και στον κόουτς, που όσο να ‘ναι μάζεψε την ομάδα. Είναι μία ομάδα η Παναχαϊκή, που την έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο. Από τις μεγάλες ομάδες. Εύχομαι η προσπάθειά τους να είναι υγιής και να πετύχουν τους στόχους τους. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε και τον θέλουμε περισσότερο κοντά μας».

Για τη δήλωση του προπονητή της Παναχαϊκής, που ανέφερε ότι τα Χανιά είναι υποψήφια για τη 2η θέση: «Ο στόχος είναι αυτός. Είμαστε σε καλύτερη κατάσταση αυτή τη στιγμή από τις υπόλοιπες ομάδες. Πιστεύω ότι θα διεκδικήσουμε μέχρι και την τελευταία στιγμή τη θέση. Από εκεί και μετά πρώτος στόχος είναι να μην υπάρχουν αποστάσεις από τις πρώτες θέσεις. Αν μπορούμε να περάσουμε (στη 2η θέση), να περάσουμε και να μπούμε πολύ δυνατά στα πλέι οφ, για να διεκδικήσουμε πραγματικά μέχρι την τελευταία ευκαιρία που μπορούμε να έχουμε».

Για τον τραυματισμό του Σουντουρά: «Ας ευχηθούμε να μην είναι κάτι σοβαρό. Εμείς θέλουμε να είναι μυϊκός σπασμός και τίποτα παραπάνω. Είναι ένας σημαντικός παίκτης, μακάρι να τον έχουμε στο επόμενο παιχνίδι. Τώρα υπάρχει και το πρόβλημα με τις κάρτες, που στις δύο τελευταίες αγωνιστικές όλες οι ομάδες δεν μπορούν να δηλώσουν εκεί. Εχουμε τον Τριανταφυλλάκο που θα λείπει στο επόμενο παιχνίδι και πρέπει να διαχειριστούμε και αυτό το κομμάτι. Μακάρι να μην έχουμε και τραυματισμούς και να μη δεχθούμε και άλλες κάρτες».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook