Σε ηλικία 59 ετών, την Καθαρά Δευτέρα, πέθανε βυθίζοντας σε θλίψη τους συναδέλφους της. 

Από τη ζωή έφυγε σε ηλικία 59 ετών η Σίσσυ Αρβανιτίδου, που εργαζόταν για δεκαετίες στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. Η δημοσιογράφος, που παρουσίαζε την εκπομπή «Κοσμοδρόμιο», ήταν από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της δημόσιας τηλεόρασης και ο ξαφνικός χαμός της -την Καθαρά Δευτέρα- βύθισε σε θλίψη τους συναδέλφους της. 

Η Ένωση Συντακτών Περιοδικού Ηλεκτρονικού Τύπου με ανακοίνωσή της αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΗΤ με θλίψη ανακοινώνει την αιφνίδια απώλεια της συνάδελφου δημοσιογράφου και μέλους της ΕΣΠΗΤ Χρυσούλας (Σίσσυς) Αρβανιτίδου.

Η Σίσσυ Αρβανιτίδου γεννήθηκε στην Ορεστιάδα Έβρου. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Εργάστηκε στον περιοδικό Τύπο και στις Εκδόσεις Λυμπέρη, ενώ την τελευταία 20ετία εργαζόταν αδιαλείπτως στη δημόσια ραδιοφωνία, στο τμήμα των διεθνών ειδήσεων. Τα τελευταία χρόνια παρουσίαζε την εκπομπή Κοσμοδρόμιο, στο Πρώτο Πρόγραμμα.

Υπήρξε ακούραστη και συνεπής επαγγελματίας, αγαπητή και άξια συνάδελφος που κέρδισε την αγάπη και το σεβασμό όλων μας με την ευγενική και πρόσχαρη φυσιογνωμία, τις γνώσεις, το ήθος, την ανιδιοτέλεια, την ευπρέπεια και τον επαγγελματισμό της». 


 

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook