Ο Μανώλης Σφυρής σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε κατηγόρησε τον Μανώλη Αλιφιεράκη για αθέτηση συμφωνίας παρουσιάζοντας και την κοινή δήλωση που είχαν υπογράψει οι δύο πλευρές.

Ο κ. Σφυρής εξαπέλυσε βολές κατά του Μανώλη Αλιφιεράκη κατηγορώντας τον για αθέτηση συμφωνίας ενώ στην συνέχεια έκανε γνωστή την παραίτηση του από την θέση του Γραμματέα του Επιμελητηρίου Ηρακλείου. Πέραν της δικής του παραίτησης, την παραίτηση του από την θέση του γραμματέα του ΚΕΚ του Επιμελητηρίου έκανε γνωστή και το μέλος της παράταξης του Μανώλη Σφυρή, Βασίλης Μαραθιανός ενώ όπως τόνισε και ο ίδιος δεν πρόκειται να αποδεχθεί την θέση του Γραμματέα, που μένει κενή μετά την παραίτηση του Μανώλη Σφυρή, εφόσον κληθεί να επιλεγεί εκείνος.

Μεταξύ των άλλων ο Μανώλης Σφυρής έκανε λόγο για “η επίκληση του νόμου αποτελεί προφάσεις εν αμαρτίες από την παράταξη του Μανώλη Αλιφιεράκη”.

Ο Μανώλης Σφυρής έδειξε την κοινή δήλωση που είχε υπογραφεί με τους κ.κ. Αλιφιεράκη και Βασιλάκη για το μοίρασμα της προεδρίας στο Επιμελητήριο Ηρακλείου και υποστήριξε πως με βάση το νόμο για την λειτουργία του Επιμελητηρίου, στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων ακολούθησε ο ίδιος δρόμος με το μοίρασμα της θητείας του προέδρου ενώ στην συνέχεια υπογράμμισε πως η παράταξη του Μανώλη Αλιφιεράκη υποστηρίζει το αντίθετο και ότι ο νόμος δεν το επιτρέπει.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook