Παρουσία της Διοικήτριας της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Λένας Μπορμπουδάκη πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Δημαρχείο Ηρακλείου.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Λότζια, έγινε ενημέρωση σε δημοτικούς συμβούλους αλλά κυρίως στους διευθυντές του προσωπικού και απαντήθηκαν πολλά ερωτήματα που έχουν σχέση με την παροχή υπηρεσιών που δέχονται μεγάλο αριθμό κόσμου όπως και τα ΚΑΠΗ όπου βρίσκονται ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Η Λένα Μπορμπουδάκη συνέστησε στους πολίτες να μην υπάρχει πανικός αλλά και να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες που έχουν εκδοθεί από τον ΕΟΔΥ. 

“Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει οδηγία για ευπαθείς ομάδες κόσμου που βρίσκονται σε υπηρεσίες όπως τα ΚΑΠΗ όμως όλα αυτά αναπροσαρμόζονται κάθε μέρα. Προς το παρόν δεν υπάρχει κρούσμα του κορονοϊού στην Κρήτη ενώ είναι δύο προς εξέταση. Αν υπάρξει κρούσμα, θα ενημερωθεί φυσικά όλος ο πληθυσμός προκειμένου να πάρει τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης” ήταν τα λόγια της κ. Μπορμπουδάκη.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός ευχαρίστησε την 7η ΥΠΕ Κρήτης και υπογράμμισε πως “απαντήθηκαν πολλές απορίες που είχε το προσωπικό και αυτό έχει σημασία ώστε να είναι πλήρως ενημερωμένοι. Όλοι μας θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook