Σας δείχνει πού ασκούνται πιέσεις στο σώμα σας και υποδεικνύει το ιδανικό για εσάς στρώμα​ – Αλλάξτε εποχή στον τρόπο που κοιμάστε ή ξεκουράζεστε στο κρεβάτι σας

Για όλους εμάς που ο σύγχρονος τρόπος ζωής και το άγχος αποτελούν μέρος της καθημερινότητας μας, ο καλός και ξεκούραστος ύπνος αποτελεί επιβεβλημένη αναγκαιότητα και καταφύγιο αποφόρτισης.

Μέχρι σήμερα, συνήθως η επιλογή στρώματος γινόταν με καθαρά υποκειμενικά κριτήρια.

Η δοκιμή του στρώματος, η πειθώ του πωλητή, η παρότρυνση από κάποιο γνωστό, αποτελούσαν τα βασικά σημεία της τελικής μας απόφασης. Μιας απόφασης τόσο σημαντικής, όσο και οι 8 ώρες καθημερινού ύπνου!

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, συχνά να καταλήγουμε στην επιλογή λάθος στρώματος και αρκετές φορές μάλιστα να χάνουμε χρήματα επιλέγοντας ακριβότερο στρώμα χωρίς να το χρειαζόμαστε ή ακόμα και να αλλάζουμε στρώμα μέχρι να βρούμε κάτι πιο κατάλληλο.

Όλα αυτά μέχρι χθες…

Από σήμερα όλα αλλάζουν καθώς για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Candia Strom φέρνει αποκλειστικά για εσάς, την επιστημονική μέθοδο επιλογής στρώματος Candia Xsensor.

Το Candia Xsensor σας εξασφαλίζει με επιστημονικό τρόπο, το καταλληλότερο στρώμα για εσάς και το σωματότυπό σας, ανεξάρτητα από την τιμή!

Σε  απλά βήματα, το Candia Xsensor ανιχνεύει ακριβώς τα σημεία και το μέγεθος της πίεσης που ασκείται από το στρώμα στο σώμα, ενώ παράλληλα απεικονίζει τα σημεία του σώματος που στηρίζονται σωστά από αυτό. Η διαδικασία περιλαμβάνει τα παρακάτω:

1. Συζητήστε με τον εξειδικευμένο μας συνεργάτη τις ανάγκες και τις απαιτήσεις που θέλετε να σας καλύψει το νέο στρώμα.

2. Ενημερώστε για τη βασική στάση ύπνου (πλάι-μπρούμυτα-ανάσκελα)

3. Η ατομική αυτή χαρτογράφηση του σώματος προσδιορίζει τη σωστή ομάδα στρωμάτων που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το δικό σας τύπο σώματος.

4. Μαζί με τον εξειδικευμένο συνεργάτη θα συζητήσετε τα αποτελέσματα.

5. Τέλος, επιλέξτε με σιγουριά το στρώμα που πραγματικά ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και στο σωματότυπό σας.

Γιατί είναι σημαντική η επιλογή στρώματος;

Περνάτε το 1/3 της ζωής σας στο κρεβάτι. Εκεί κάνετε τα όνειρα για τη ζωή σας και για όσους αγαπάτε, εκεί χαλαρώνετε και ξεκουράζεστε. Αυτό σημαίνει, πως το στρώμα που επιλέγετε πρέπει να ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες του σώματος σας:

  • Η κατασκευή ενός στρώματος πρέπει να παρέχει την καλύτερη  κατανομή βάρους και τη λιγότερη πίεση σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος σας.
  • Πρέπει να εξαλείφει την ανάγκη να πεταχτείτε και να γυρίσετε για να βρείτε μια πιο άνετη θέση.
  • Στρώματα με σκληρή επιφάνεια και κακή στήριξη, προκαλούν συσσώρευση πίεσης στο σώμα σας. Το αποτέλεσμα είναι να ξυπνάτε με πόνους και να γυρνάτε στον ύπνο σας, με αποτέλεσμα να μην ξεκουράζεστε.
  • Η σωστή θέση της σπονδυλικής στήλης σημαίνει ότι το κεφάλι, οι ώμοι, τα ισχία και τα πόδια, πρέπει να βρίσκονται σε ευθεία θέση, επιτρέποντας στη σπονδυλική στήλη να προσλάβει ζωτικά θρεπτικά συστατικά για μια υγιή πλάτη.

Μόνο το Candia Xsensor σας εξασφαλίζει το στρώμα με τη μεγαλύτερη άνεση και την καλύτερη στήριξη… για τέλειο ύπνο. Και η υπηρεσία CANDIA XSENSOR προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον συνεργάτη της Candia σε Χανιά και Ρέθυμνο.

Κατάστημα Χανίων
Αποκορώνου 64, Χανιά
Τηλ.: 28210 76476

Κατάστημα Ρεθύμνο
Χατζηδάκη 2-4 (έναντι Ταχυδρομείου)
Τηλ.: 28210 51507

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook