Όπως λένε πολλοί πλέον, “ζούμε μοναδικές και σπάνιες στιγμές”.

Αν μη τι άλλο, τις τρέχουσες ημέρες θα έχουμε να τις θυμόμαστε για πολλά χρόνια. Πρώτα από όλα βέβαια προέχει να βγούμε αλώβητοι από αυτή την μεγάλη και …παγκόσμια περιπέτεια.

Όπως συμβαίνει πλέον σε χιλιάδες πόλεις, έτσι και στην Κρήτη και δη, σε δύο πόλεις που σφύζουν (ή έσφυζαν μέχρι πρότινος) από ζωή, η εικόνα της “ερήμωσης” μόνο αποκαρδιωτική μπορεί να χαρακτηριστεί.

Αναγνώστης του Flashnews μας έστειλε χτες το βράδυ (γύρω στις 20:30) φωτογραφίες από τα Χανιά που αποδεικνύουν την ερήμωση στην πόλη, αποτέλεσμα του φόβου (και λογικό) για τον κορωνοϊό και της απαγορεύσης κυκλοφορίας που εφάρμοσε από προχτές η κυβερνηση.

Κεντρικά σημεία των Χανίων, σε ώρα αιχμής, άδεια από αυτοκίνητα και κόσμο… και φυσικά σκοτεινά (κλειστά) εμπορικά καταστήματα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και το Ηράκλειο. Ο αναγνώστης μας Αλέξανδρος Καπελλάκης τράβηξε και μόνταρε ένα εξαιρετικό βίντεο που μας κάνει μια βόλτα στο κέντρο του Ηρακλείου. Αποκαρδιωτική και εδώ η εικόνα…

Πλέον, κάνουμε υπομονή, ελπίζουμε να είμαστε τυχεροί για να περάσουμε αλώβητοι (και σε όλα τα επίπεδα) αυτή την κρίση και προσδοκάμε σε καλύτερες μέρες…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook