Η Διοίκηση και Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων εξέδωσε ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα, με αφορμή το θλιβερό γεγονός του θανάτου της αγαπητής στην κοινωνία Ιατρού και Αυτοδιοικητικού Χαρούλας Μυλωνάκη.

Αναλυτικά το ψήφισμα:

«Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της Ιατρού Χαρούλας Μυλωνάκη, η οποία επί σειρά ετών προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος».

Η Χαρούλα Μυλωνάκη ξεχώρισε για τον υψηλό επαγγελματισμό, τον δυναμισμό, τον ανθρωπισμό και το ήθος με το οποίο άσκησε το Ιατρικό της λειτούργημα ως  Δ/ντρια της Β΄ Παθολογικής Κλινικής του νοσοκομείου μας και ως Υπεύθυνη του Διαβητολογικού Ιατρείου, γεγονός που την κατέστησε ιδιαιτέρως αγαπητή τόσο στους συναδέλφους της, όσο και στους ασθενείς.

Παράλληλα ξεχώρισε για την ανιδιοτελή προσφορά της στην κοινωνία καθώς ως Νομαρχιακός Σύμβουλος, ως Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Χανίων και ως Πρόεδρος της ΔΕΔΙΣΑ  επέδειξε ιδιαίτερη εργατικότητα, αφοσίωση, ακεραιότητα και ήθος αφήνοντας μια πολύτιμη παρακαταθήκη.»

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΕΑΣ

Ο Αναπληρωτής Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων

ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΠΟΛΩΤΗΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων".

Το δημοτικό συμβούλιο Καντάνου-Σελίνου

Ο Δήμαρχος Αντώνιος Περράκης, η Πρόεδρος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καντάνου-Σελίνου εκφράζουν τα βαθύτατα και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της εκλιπούσης Χαρούλας Μυλωνάκη. Μία πολυσχιδής προσωπικότητα με μεγάλη προσφορά στην κοινωνία. Αιωνία της η μνήμη.