Η   μελαχρινή  καλλονή Ελένη Μιαρίτη με το μεσογειακό της  ταμπεραμέντο, επιλέχθηκε να μας εκπροσωπήσει στον 61ο διαγωνισμό ομορφιάς του Μις Κόσμος 2011. Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου αναχώρησε για το Λονδίνο,  όπου την Κυριακή 6 Νοεμβρίου θα αναμετρηθεί με 120 περίπου καλλονές από όλο τον κόσμο για το μεγάλο στέμμα.

Η 21χρονη Ελένη φοιτήτρια της Νομικής και λάτρης της  salsa και του tango  έχει ήδη διαγράψει επιτυχημένη πορεία στο χώρο του μόντελιγνκ, αφού έχει συνεργαστεί με  γνωστά ονόματα εγχώριων σχεδιαστών  και  έχει επιλεγεί για  editorial  γνωστών περιοδικών. Πρόσφατα  συνεργάστηκε σε μεγάλη καμπάνια του γαλλικού οίκου  Pronuptia  και είναι το πρόσωπο της  Radiance make – up and Lorvenn Paris. 
Το επιτυχημένο δίδυμο σχεδιαστών  των  Deux Hommes  με χαρά  δέχθηκαν  την πρόταση να επιμεληθούν την  -απαιτητική ομολογουμένως- γκαρνταρόμπα της Ελένης  αλλά και να σχεδιάσουν την τουαλέτα του τελικού προκειμένου να  είναι εντυπωσιακή   κάθε της εμφάνιση. Όλα της τα ρούχα θα είναι συνδυασμένα ιδανικά με  υποδήματα Καλογήρου.

 

Μία από τις πρώτες υποχρεώσεις της Ελένης αφού φθάσει στην Βρετανική πρωτεύουσα είναι η φωτογράφησή της με μαγιό. Για αυτές τις εμφανίσεις της φρόντισε η ελληνική  εταιρία μαγιό Crool,  η οποία  πρότεινε έθνικ χρωματισμούς και μεταξωτά παρεό. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της, η Ελένη φρόντισε τη διατροφή της, γυμναζόταν καθημερινά  και λίγο πριν αναχωρήσει για τον διαγωνισμό,  επισκέφθηκε  το Beauty Lounge  της  Λένιας Κρέτση στην Κηφισιά, όπου το έμπειρο προσωπικό επιμελήθηκε την εμφάνισή της.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του διαγωνισμού οι υποψήφιες την Κυριακή 23 Οκτωβρίου πρόκειται να ταξιδέψουν στην Σκοτία  προκειμένου να λάβουν μέρος σε διάφορες δραστηριότητες και αθλήματα. Από τις 27 του μήνα θα είναι και πάλι πίσω στο Λονδίνο όπου θα παρευρεθούν στο μεγάλο φιλανθρωπικό  Gala. Τέλος, παραμονές του τελικού  και οι 120 υποψήφιες θα συμμετάσχουν στο  Miss World Fashion – Top Model  όπου θα βραβευθεί  μία υποψήφια ως κορυφαίο μοντέλο καθώς  και  η καλύτερη δημιουργία σχεδιαστή.  Όλα θα κριθούν στις 6 Νοεμβρίου  στον μεγάλο τελικό. 
\"\"
\"\"

\"\"

(protothema)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook