Πολύ σημαντική πρωτοβουλία της WIND – Εσείς #μένετεσπίτι και η WIND σας φέρνει ό,τι έχετε ανάγκη

Σε αυτή την ιδιαίτερη συνθήκη που όλοι μας ζούμε για πρώτη φορά, το πιο σημαντικό είναι η αλληλεγγύη και η υπευθυνότητα. Η WIND Ελλάς συνεπής στη δέσμευση της προς στην κοινωνία και κυρίως στις ευπαθείς ομάδες, κάνει πράξη την πρωτοβουλία «ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ – Θα σας φέρουμε εμείς τα ψώνια»,  αποδεικνύοντας έμπρακτα την φροντίδα της στο κοινωνικό σύνολο  .

Σε συνεργασία με την εταιρεία οχημάτων ταξί της Θεσσαλονίκης TaxiWay, αναλαμβάνουν για όλες τις ευπαθείς ομάδες (ηλικιωμένους, ΑΜΕΑ, μονογονεϊκές οικογένειες κ.α.) να μεταφέρουν τα είδη πρώτης ανάγκης από οποιοδήποτε κατάστημα τροφίμων ή φαρμακείο της Θεσσαλονίκης,  διευκολύνοντας έτσι την παραμονή τους στο σπίτι.

Οι  ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καλούν καθημερινά μεταξύ 7.00 – 10.00 στο τηλεφωνικό κέντρο της TaxiWay (2310866866/18300)  δηλώνοντας τον κωδικό 900 και τη διεύθυνση της οικίας τους. Ο πλησιέστερος οδηγός ταξί της TaxiWay θα φτάνει άμεσα στην πόρτα τους και θα παραλαμβάνει την λίστα με τα ψώνια και το χρηματικό αντίτιμο[1]. Ο οδηγός θα φροντίσει να συλλέγει και να παραδίδει τα προϊόντα με υπευθυνότητα, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Η πρωτοβουλία «ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ- Θα σας φέρουμε εμείς τα ψώνια» αποτελεί προσπάθεια στήριξης των ευάλωτων ομάδων, που βρίσκονται σε ανάγκη, και μείωσης του κινδύνου να  προσβληθούν από τον ιό. Με αυτόν τον τρόπο η WIND και η TaxiWay συμβάλλουν στην εκστρατεία #μένουμεσπίτι και στη συλλογική προσπάθεια αντιμετώπισης του κορωνοϊού (COVID-19). H ενέργεια έχει ξεκινήσει από την πόλη της Θεσσαλονίκης και πολύ σύντομα θα λάβει χώρα και στην Αθήνα.

[1] Έως 50€ ημερησίως

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook