Στο κατάστημα “ΣΚΟΡΔΥΛΑΚΗΣ”, η εξυπηρέτηση σας εξακολουθεί να αποτελεί πρώτιστο μέλημα και ευθύνη. Φυσικά και μετά την πώληση, αλλά ακόμα και σε περιόδους ακραίων καταστάσεων όπως αυτή που βιώνουμε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Με ανακοίνωση της, η εταιρεία ενημερώνει τους πελάτες της για τους τρόπους απομακρυσμένης εξυπηρέτησης.

Αγαπητοί μας πελάτες,

Σας ενημερώνουμε ότι το κατάστημα μας από τις 16/03/2020, παραμένει προσωρινά κλειστό, εφαρμόζοντας τα μέτρα που επιβλήθηκαν από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας  και το Υπουργείο Υγείας, στα πλαίσια της αποφυγής εξάπλωσης του κορωνοϊού (COVID-19).

Για το λόγο αυτό, δεν εκτελείται προσωρινά καμία παράδοση ηλεκτρικών-ηλεκτρονικών συσκευών.

Παραμένουμε όμως δίπλα σας και για την ασφαλέστερη εξυπηρέτηση σας, μπορείτε να επικοινωνείτε στα email: [email protected] και [email protected] ή στη σελίδα μας στο Facebook «ΣΚΟΡΔΥΛΑΚΗΣ ΕΠΕ».

Για τις περιπτώσεις τεχνικής υποστήριξης, σας ενημερώνουμε για τους επίσημους τεχνικούς που διαθέτει κάθε εταιρεία στα Χανιά. Μπορείτε να δείτε εδώ όλη τη λίστα με τα ονόματα και τα στοιχεία επικοινωνίας.

Στα πλαίσια της ενημέρωσης των πελατών μας που έχουν αγοράσει προϊόντα με δόσεις και επειδή πολλοί από εσάς μας ζητάτε τους αριθμούς λογαριασμού IBAN των τραπεζών που συνεργαζόμαστε, μπορείτε να τους δείτε εδώ.

Παράλληλα, προσπαθούμε να μεγιστοποιήσουμε τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων, ώστε να μπορέσουμε σύντομα να εξυπηρετήσουμε και τις αγοραστικές σας ανάγκες.

Να ευχηθούμε σε όλους Υγεία! Με υπομονή, πίστη και ελπίδα ότι η δοκιμασία αυτή θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν και θα επιστρέψουμε ΟΛΟΙ στην κανονικότητα μας, ώστε να σας καλωσορίσουμε και πάλι στο κατάστημα μας.

Με εκτίμηση,

ΣΚΟΡΔΥΛΑΚΗΣ ΕΠΕ

ΛΙΣΤΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ (ανά εταιρεία)

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ IBAN “ΣΚΟΡΔΥΛΑΚΗΣ Ε.Π.Ε.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook