Διάψευση για όσα φέρεται να δήλωσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας σχετικά με την καταληκτική ημερομηνία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Tα γυρίζει η ΟΥΕΦΑ σχετικά με όσα είπε-ή φέρεται τουλάχιστον να είπε-ο Αλεξάντερ Τσέφεριν σε συνέντευξή του στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο ΖDF. 

Την Κυριακή (5/4), λοιπόν, έβγαλε ανακοίνωση η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και υποστήριξε ότι ο πρόεδρός της δεν έκανε καμία αναφορά για την 3η Αυγούστου ως καταληκτική ημερομηνία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Αναφέρεται ότι μελετώνται επιλογές για να διεξαχθούν οι αγώνες Ιούλιο και Αύγουστο εάν κριθεί απαραίτητο, αλλά δεν υπάρχει κάτι οριστικό.

«Ενημερωθήκαμε ότι ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ, Αλεξάντερ Τσέφεριν, είπε στο ZDF στη Γερμανία ότι το Τσάμπιονς Λιγκ πρέπει να τελειώσει πριν τις 3 Αυγούστου. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Ο πρόεδρος ήταν ξεκάθαρος και δεν έθεσε συγκεκριμένες ημερομηνίες για το τέλος της σεζόν.

H ΟΥΕΦΑ αναλύει όλες τις επιλογές για να ολοκληρωθούν οι εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε συνεργασία με την ECA και τις European Leagues στην ομάδα εργασίας της 17ης Μαρτίου.

Η κύρια προτεραιότητα όλων των μελών της ομάδας εργασίας είναι να προστατέψουμε τη δημόσια υγεία. Μετά από αυτό να αναζητήσουμε λύσεις για να ολοκληρωθούν οι διοργανώσεις. Μελετώνται επιλογές για να διεξαχθούν τα ματς Ιούλιο και Αύγουστο εάν κριθεί απαραίτητο, κάτι που θα εξαρτηθεί από τις ημερομηνίες επανεκκίνησης και την άδεια των εθνικών αρχών», αναφέρει η ανακοίνωση της ΟΥΕΦΑ.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook