Η δωρεά του Ιδρύματος Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και του Συλλόγου “Ελπίδα” περιελάμβανε μεγάλη ποσότητα τροφίμων για την έμπρακτη στήριξη των συσσιτίων της Μητρόπολης.

Πρόκειται για μια από τις πολλές και μεγάλες προσφορές στις οποίες έχει προχωρήσει το Ίδρυμα Μαριάννα Βαρδινογιάννη προς τη Μητρόπολη Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων με στόχο την κάλυψη των αναγκών και τη στήριξη του κοινωφελούς έργου της.

Μεγάλη ποσότητα τροφίμων, κρέατος και ψαρικών, δωρήθηκε από το ίδρυμα για την κάλυψη των 2 επισιτιστικών δομών της μητρόπολης.

Σε αναρτησή του το Πολιτιστικό – Κοινωνικό Κέντρο Αμαρίου ευχαριστεί από καρδιάς το ίδρυμα για την προσφορά αυτή με τα εξής λόγια:

“Μια γενναιόδωρη δωρεά δέχτηκε η Ι. Μητρόπολη από το Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και τον Σύλλογο για τα παιδιά με καρκίνο “Ελπίδα” με την προσωπική φροντίδα της κ. Μαριάννας Βαρδινογιάννη. Η δωρεά περιλαμβάνει μεγάλες ποσότητες τροφίμων (κρεατικά και ψάρια) που θα καλύψουν τις ανάγκες των 2 επισιτιστικών μας δομών.

Η δωρεά αυτή έρχεται να προστεθεί σε άλλες μεγάλες δωρεές που έχουν προσφερθεί, κατά την 30χρονη Αρχιερατεία του Μητροπολίτη μας κ. Ειρηναίου (1990-2020), από τον Όμιλο Βαρδινογιάννη στο έργο της Ι. Μητροπόλεως μας με την μέριμνα του κ. Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη.

Ευχαριστούμε απο καρδιάς τόσο τον κ. Βαρδή Βαρδινογιάννη όσο και την σύζυγο του Μαριάννα Βαρδινογιάννη για την ουσιαστική και μακρόχρονη στήριξη του κοινωνικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως μας.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook