Το χρονικό του δράματος.

Η δολοφονία του 32χρονου από τον πατέρα του στα Πυλαιώτικα Θεσσαλονίκης χθες, έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Ο πατροκτόνος, ηλικίας 63 ετών, φέρεται να μην άντεχε άλλο από την βίαιη συμπεριφορά του γιου του, ο οποίος χτυπούσε τόσο την μητέρα του όσο και τον ίδιο, με αποτέλεσμα να τον πυροβολήσει και να βάλει τέλος στη ζωή του ίδιου του, του παιδιού. Σύμφωνα με τους ανθρώπους του οικείου περιβάλλοντος και στην γειτονιά του, ο 32χρονος είχε πρόβλημα με τα ναρκωτικά, ενώ φερόταν βίαια για χρόνια, χτυπώντας τόσο τον πατέρα του, όσο και την μητέρα του.

Το χρονικό της τραγωδίας στην Θεσσαλονίκη
Σύμφωνα με τους μάρτυρες του φονικού, ο 63χρονος ειδοποιήθηκε πως ο γιος του χτυπούσε την μητέρα του. Οταν έφτασε στο σπίτι, δέχτηκε και ο ίδιος επίθεση από το παιδί του. Αφού τον άφησε αιμόφυρτο στα σκαλιά της αυλής, ο 63χρονος, αγανακτισμένος, πήρε την καραμπίνα του και πάτησε την σκανδάλη αφαιρώντας του τη ζωή, πυροβολώντας τουλάχιστον δύο φορές. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές πριν αρχίσει να τρέχει ο γιος του και άλλες τρεις, σκοτώνοντάς τον. Ο ίδιος περίμενε στα σκαλιά του σπιτιού του τους αστυνομικούς και οδηγήθηκε στο τμήμα, ενώ για κατάθεση πήγαν και η μητέρα του θύματος, μαζί με την αδερφή του, που ήταν σε κατάσταση σοκ.

Τι φέρεται να είπε ο δράστης στους αστυνομικούς

Σύμφωνα με το grtimes, ο δράστης του εγκλήματος, φέροντας σημάδια από τα χτυπήματα που δέχτηκε από τον γιο του, είπε στους αστυνομικούς πως είχε αγανακτήσει. Σε ήρεμο ύφος, αλλά φανερά αγανακτισμένος, φέρεται να τους είπε πως φοβόταν για την ζωή του, αλλά και τη ζωή των υπολοίπων μελών της οικογένειας. «Δεν πήγαινε άλλο. Μας χτυπούσε εμένα και την γυναίκα μου» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς κατά την σύλληψή του ο δράστης, ο οποίος ανέφερε επίσης πως έχει και πρόβλημα με την καρδιά του.

Αυτόπτης μάρτυρας: Το θύμα χτυπούσε τους γονείς του
Μάρτυρας του φονικού μιλώντας στον Grtimes, περιέγραψε την στιγμή που ο 62χρονος πήρε το όπλο και πυροβόλησε τον 32χρονο γιο του. «Αρχισε να μαλώνει με την μητέρα του και μόλις το έμαθε ο πατέρας του γύρισε σπίτι. Εκεί ο γιος του άρχισε να τον χτυπάει και η κατάσταση ξέφυγε», ανέφερε ένας γείτονας. Ενας φίλος του δράστη περιέγραψε πως σύμφωνα με όσα του είχε πει ο πατέρας του θύματος, είχε μπλέξει με ναρκωτικά και τους χτυπούσε, όπως έγινε και χθες, λίγο πριν το φονικό.

Γνωστός του δράστη: Χτυπούσε για 20 λεπτά τον πατέρα του πριν τον σκοτώσει
Αλλος γείτονας περιέγραψε το περιστατικό λέγοντας πως το πρόβλημα με τους καυγάδες υπήρχε για χρόνια, ενώ είδε τον πατροκτόνο να έχει εμφανή σημάδια από χτυπήματα που δέχτηκε από το παιδί του, πριν φτάσει στο σημείο να το σκοτώσει.

«Μίλησα με τον πατέρα, είπε ότι έγινε αυτό που φοβόταν, γιατί γινόταν συχνά αυτό το πράγμα. Υπήρχε πρόβλημα εδώ και χρόνια, ήταν πολύ δύσκολη η κατάσταση που περνούσε ο άνθρωπος μέσα στο σπίτι. Δεν ήμουν μέσα δεν γνωρίζω ακριβώς τα πράγματα, αλλά ξέρω ότι δημιουργούσε πρόβλημα το θύμα στην οικογένεια, αυτό συμβαίνει χρόνια, δεν είναι τώρα, είναι μια δεκαετία, μπορεί και παραπάνω, υπήρχαν καυγάδες», είπε αρχικά και περιέγραψε την εικόνα του 63χρονου στη συνέχεια.

«Έπαθα σοκ όταν τον είδα από το ξύλο που έφαγε. Πρέπει να τον έδερνε πάνω από είκοσι λεπτά, μισή ώρα για να τον κάνει έτσι. Ένας άνθρωπος δεν γίνεται το πρόσωπό του έτσι με δυο χτυπήματα και τρία. Πρέπει να έφαγε πολύ ξύλο. Και δεν ξέρω τι έγινε και με τη σύζυγο μέσα, αν χτύπησε τη σύζυγο, απ' ό,τι ξέρω ήταν και η αδερφή του και το εγγονάκι του το μικρό, δεν ξέρω τι έχει γίνει ακριβώς. Δεν ξέρω αν το παιδί ήταν παρόν, αλλά ξέρω ότι ήταν και η κόρη του μαζί έχει ένα κοριτσάκι μικρό, γιατί ήταν και παππούς και την είχε και αδυναμία την εγγονή του πολύ», είπε στον ΑΝΤ1.

Πηγή: iefimerida.gr


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook